Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy a barátom előbb-ut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy a barátom előbb-utóbb el fog hagyni a depresszióm miatt (? )

Figyelt kérdés

12 éves korom óta küzdök a depresszióval, pszichológusnál is jártam már, de egyik sem segített. Egy ideig jobban lettem, amikor megismertem a barátom, de azóta már megint rosszabbul vagyok. (2 éve vagyunk együtt.)

Evészavarom is van, és sokáig vagdostam is magam, de azt már nem csinálom többet.

Tudom, hogy a barátomnak is rossz, hogy állandóan szomorú vagyok, de nem tehetek róla. Nem lennék ilyen, ha tudnék tenni ellene.

Szerintetek mit csináljak? Nem akarom, hogy a barátom elfáradjon ebbe az egészbe. Szerintem velem maradna, akkor is ha már rossz neki velem, mert tudom, hogy nagyon szeret, de nem akarom, hogy miattam mindig rosszul érezze magát.

Szerintetek hogyan segítsek magamon?

19L

2015. febr. 16. 20:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A depresszión kívül van más problémád is?
2015. febr. 16. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Jó esetben annak már segítenie kellene, hogy érzed hogy szeret körülötted pár ember, szülők, tesó(k), párod, barátok, stb.
2015. febr. 16. 20:55
 3/12 A kérdező kommentje:
1-ea: Milyen más problémára gondolsz?
2015. febr. 16. 20:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Hiába szeret a barátod, hosszabb távon ő sem lesz képes egy ilyen kapcsolatban maradni, mint a tiétek. Ha változtatni szeretnél, mindenképpen keressél fel egy másik szakembert, ugyanis ez, ami most van (depresszió, evészavar, stb.) nem állapot.
2015. febr. 16. 20:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor keress másik pszichológust, sajnos nagyon gyakran többet is fel kell keresni, mire találsz olyat, aki valóban tud segíteni (de persze neked magadnak is akarnod kell a változást). Amúgy gondolj arra, hogy már milyen nagy utat tettél meg eddig, felismerted, hogy problémáid vannak, belevágtál a változásba, segítséget kértél, rengetegen még idáig sem jutnak el. A pszichiátert csak végső esetben ajánlanám, teletömköd gyógyszerrel, mert mást nem tud csinálni, de ha végképp nem megy másképp, akkor ez is egy lehetséges út.
2015. febr. 16. 21:02
 6/12 anonim ***** válasza:
A pasim is depresszios ot eve es emiatt nem hagyom el. Jelenleg ott atrtunk h jov.heten viszem regresszios hipnozisra, mert lehet h hasznal, ha az nem akkor kinezilogus, vagy hipnoterapia, vagy valami....de csak ugy nem adom fel:-))))
2015. febr. 16. 21:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Megértem, egy mentálisan beteg embernél nincs is rosszabb.

Keress pszichológust, terápiát, stb. és járj rendszeresen.

Sportolj, énekelj, táncolj, tök mindegy, csak ne ülj a négy fal között.

2015. febr. 17. 15:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Van valami valós problémád is az életben, vagy csak a depi miatt látod sötéten a dolgokat?
2015. febr. 20. 19:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem értem a kérdésed. A depresszió egy valós probléma. Egy betegség. Ez már önmagában elég, mert a depresszióhoz nem kell más 'ok' is.
2015. febr. 20. 19:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Kérdezem máshogy: ha nem lennél depressziós akadályozná más a boldogságodat?
2015. febr. 20. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!