Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy a barátom előbb-ut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy a barátom előbb-utóbb el fog hagyni a depresszióm miatt (? )

Figyelt kérdés

12 éves korom óta küzdök a depresszióval, pszichológusnál is jártam már, de egyik sem segített. Egy ideig jobban lettem, amikor megismertem a barátom, de azóta már megint rosszabbul vagyok. (2 éve vagyunk együtt.)

Evészavarom is van, és sokáig vagdostam is magam, de azt már nem csinálom többet.

Tudom, hogy a barátomnak is rossz, hogy állandóan szomorú vagyok, de nem tehetek róla. Nem lennék ilyen, ha tudnék tenni ellene.

Szerintetek mit csináljak? Nem akarom, hogy a barátom elfáradjon ebbe az egészbe. Szerintem velem maradna, akkor is ha már rossz neki velem, mert tudom, hogy nagyon szeret, de nem akarom, hogy miattam mindig rosszul érezze magát.

Szerintetek hogyan segítsek magamon?

19L

2015. febr. 16. 20:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert a depresszió miatt teljesen kilátástalannak látok mindent. De nem vagyok kórosan beteg, van egy nagyon jó párkapcsolatom, nemsokára összeköltözünk és végzek a sulival is... Szóval nem hiszem, hogy lenne, de nem biztos.
2015. febr. 20. 19:54
 12/12 anonim válasza:
Ha ilyen durva,akkor pszihiáter.Fog írni egy antidepresszánst,más megoldás nincs és jobb lesz tőle.Tapasztalat.
2015. febr. 22. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!