Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog hagyni? Meg fog csalni?
Figyelt kérdés
Baratommal egy eve vagyunk egyutt. Amikor megismerkedtunk nem teszettem neki, egy masik lanyert volt odaig. A lany visszautasitotta ketszer is. Mi kozben neha osszejartunk, aztan kialakult a kapcsolat. Azt mondja meg soha nem szeretett igy senkit. De tudom, hogy meg tetszik neki a csaj, mert megkerdeztem es mondta. A kozossegi oldalalrol letorolte, hogy nekem oromet szerezzen. De akkor sem tudom elkepzelni, hogy jobban szerehet, kivanhat egy olyan lanyt aki nem tetszett neki az elejen. Raadasul a csaj teljesen az ellentetem kulsoleg, belsoleg. Fent lehet tartani igy egy kapcsolatot? Hiaba mondja, hogy nalam szebb lannyal meg sosem volt dolga, de en megsem tetszettem neki, akkor, hogyan hihetek neki, hogy nem lep le egy olyan lannyal aki mondjuk bejon neki es ranyomul? Mar tenyleg azon vagyok, hogy szakitok vele emiatt, mert total nincs onbizalmam. Meglatok egy hasonlo kaliberu lanyt es rogton az jut eszembe, hogy vele boldogabb lenne.2015. febr. 25. 14:44
1/16 anonim válasza:
A te gondolkodásmódod miatt mehet tönkre.... ne parázz már ennyit!
2/16 anonim válasza:
Jaj ne legyél már ilyen. Veled van, téged szeret. Ne agyalj már ennyit. És akkor mi van, ha az elején nem tetszettél neki? Én életem nagy szerelmét kifejezetten utáltam, mielőtt jobban megismertem volna :D
3/16 anonim válasza:
Ameddig nincs baj, vagy bajra utalo magatartas, addig higgyel neki ugy a legjobb, nem?
4/16 A kérdező kommentje:
Persze, de erdemes folytatni egy ilyen kapcsolatot, vagy eleve halalra van itelve? Volt valakinek hasonlo?
2015. febr. 25. 14:56
5/16 anonim válasza:
De miért lenne halálra ítélve?
Nekem úgy tűnik, hogy jól meg vagytok, csak neked vannak kényszerképzeteid. Max. azért lesz vége, mert te teszed tönkre ezzel a sok agonizálással.
6/16 anonim válasza:
Én is hasonló szituban voltam. A szemembe mondta, hogy egy másik lány jobban tetszik mint én. Ja, és eleinte csak szexre kellettem. Aztán megváltoztam, lefogytam, új életet kezdtem. És most én vagyok a mindene. Már megkérte a kezem. És nagyon megbánta amit tett. Van, hogy az ember későn jön rá, hogy ki az igazi.
7/16 A kérdező kommentje:
Jajj utolso de jo amit irtal!
2015. febr. 25. 15:36
8/16 anonim válasza:
6. Te nagyon bolond vagy már bocsánat.
9/16 anonim válasza:
Miért lennék bolond? Azóta eltelt sok idő, megváltoztunk mindketten és boldogok vagyunk.
10/16 anonim válasza:
Én nem vagyok semminek sem az el rontója. Csak olvasd el amit , le írtál még egy párszor. De ha boldogok vagytok , és tényleg meg változott. Akkor oké sokáig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!