Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátnőm kezd eltávolodni tőlem el akar hagyni mit tegyek?
Nézz ki jobban, mint a másik srác, akit talált helyetted!
(Kulcsszavak: wtf?)
pedig már mindent megtettem nem tudnám feldolgozni ha elvesziteném mit mondjak neki?
már komolyan nem tudok mit tenni
Én is most így vagyok..:(Fontosabb neki a suli meg az ottani barátnője és barátja és így mondhatni nem is foglalkozik velem ,de ő is mindig kondja h szeret szeret...de nem hiszem ezt el..mert szinte mindig en irtam ra most megfogadtam nem írok neki..hátha ír de nem ..eddig...meg amikor mondom h találkozunk pl a szünetbe én azt veszem eszre h vagy kiprobalja keruni a témát de inkább kifogásokat keres (vagyis szerintem csak kifogások amiket mond)pl sokat kell tanulni ,vagy mennek a rokonokhoz stb. Ja meg azt mondja h nem tudja és ekkorén mar szoktam tudni h ebből tuti nem lesz semmi.Egyszer mondta még január elején még megbeszéltuk h majd elmegyünk korizni valamikor és kb azóta is"megyünk korizni"(nem mmentunk még el de már nem is fogunk..tul jo idővan már a műjégpályához is)
Na és ebben az egészben azt nem értem hogyha nem akartalálkozni vagy nem isszeret mi a jóó ***ért nem mondja?! Én már mondtam neki h nyugodtam mondjon igazat meg mondja meg ha valami baja vvan.inkább tujam az igazat mint h félrebeszéljen mert az mégrosszabb számomra.
Például ezt te is mondhatnád neki ha arrol van szô.
Ja meg ezt nem mondtam neki de ha megmondaná a frankót akkor legalább tudnám mit tegyek (vagy nem barátkonékvele[mert nekem ilyenre nincs szuksegem]vagy megbeszélnénk h beosszuk az időnk es szanunk egymasra időt ha tényleg szeret mint barátot)
Többet én se tudok inkább nekem is tanács kéne!.
/És tényleg bocsii hogy ide írtem le de ezt most kikellett engednem valakinek és pont a te szitudhoz illik./Meg tényleg nekem is helping kell! :(:/
Vivi:3
ugyan igy vagyok ahogy te :( mindig azt mondja hogy szeret de ezt nem hiszem el mindig mondja hogy soha nem hagy el stb. 2 hete kezd eltávolodni tőlem ugy erzem szep lassan el megy tőlem... én már nem tudok mit tenni ha a csillagokat hoznám le neki az sem lenne elég....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!