Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagaljam le, ha a baratom egy paraszt?

Figyelt kérdés
Hazibuliban voltunk. Mindenki ivott csak en nem. En voltam a sofor.az egyik hazigazdanak a baratnojet hazavittuk. Negyen mentunk. A lany, a baratja, ah en baratom es en. A lany mondta, hogy koran kel, mert dolgozik, de mi azert felmentunk, ezt nem is banta. Aztan mar eltelt egy ora is, mikor a ket fiu beszelgetett valamirol es lattam, hogy a lanynak mar leragad a szeme. Mondtam, hogy jo lenne menni. Erre a baratom, aki a lany cigijet es a soret itta a lany lakasan, hogy meg maradjunk.. Nyilvan a lany baratja sem ellenkezett.. Mondtam erejesebben, hogy en menni akarok! Eltelt meg haromnegyed ora, mire felalltam es mondtam, hogy en megyek. A kocsiban, mikor hazavittuk a hazigazdat is es mar mi is hazafele tartottunk, hogy eleg bunko volt! Azt mondta ot nem erdekli az lany mit gondol/erez. Igaz, hogy akkor ismertuk meg es a hazigazda is csak dgja, de akkor is kifakadtam neki, hogy az o lakasan voltunk, az o cigijet szivtad es az o piajat ittad!! Nem erdekelte, neki lett volna kedve maradni. Most ertunk haza, masik szobaban alszom, de nem tudom?! En fujom fel?

2015. febr. 22. 01:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
46%

Én azt nem értem mit kell ezen megbeszélni?

1. Tételezzük fel, hogy egyszerűen csak nem vette észre magát ott, és egy kicsit tapló volt. Rendben, ez még megbocsátható. Részeg volt, jól érezte magát, talán le se esett neki mi van.

2. Hazafele menet viszont már tisztában volt mindennel, hisz elmondtad neki azt, amit nem akart észrevenni. Annak teljes tudatában, hogy a másnap dolgozni fogó lány otthonában élősködött, itta az italát és szívta a cigijét és cserébe egy jó nagyot sz.rt a fejére, és utólag mindezekre még büszke is volt.

Mondd mit vársz ettől az érzéketlen, lelketlen gyökértől? Veled majd biztosan rendesebb lesz, hisz te a barátnője vagy. Beszéld meg vele holnap mintha lenne bármi értelme is. Egó, közömbösség, taplóság a köbön, de majd megváltozik, csak teérted. :) Jól beleválasztottál, gratulálok.

2015. febr. 22. 03:03
 22/26 anonim ***** válasza:
6%

hehe..mondjuk az is biztos,hogy a haverja is hasonlóan gondol rád,mint a barátod az ő nőjére.

csak te még csicskasági teendőket is vállalsz,mert furikázod a részeg se-ggét,várakozol mint egy jó sofőr.

mondjuk nem baj,én is szeretem az ilyen szinten alárendelődő engedelmes jószágokat.

én is akármilyen szemétséget csinálok reggel ágyba kapom a kávém:)

https://www.youtube.com/watch?v=bWfJx_XBARI

2015. febr. 22. 03:24
 23/26 anonim ***** válasza:
5%

Igazán nem értem a problémádat.

1. Ha a csaj másnap dolgozik akkor ne járkáljon házibulikban és igyon hajnalig.

2. Mi közöd van hozzá, hogy a pasid kinek a cigijét szívja/piáját issza?! A barátnője vagy nem az anyja.

3. Ha ennyire nem tetszik a barátod stílusa akkor innentől fogva legyél Jézus jegyese, sok lány éli így az életét.

4. Az, hogy parasztnak hívod a barátod amiért ő csak jól akarta érezni magát és nem minden másik ember igényeit a sajátjai elé helyezni csak téged minősít lefelé.

Ne legyél már olyan fene hisztis!

A sok szentéletű pedig, aki ennyi alapján máris villamosszékbe rakná a pasidat megint csak eláshatja magát.

2015. febr. 22. 06:18
 24/26 anonim ***** válasza:

Paraszt, tapintatlan, vagy önző.... ez csak elnevezés kérdése.

Az a baj a piával, hogy nem jelent felmentést, mert részegen sem változik meg az ember, csak több jön ki belőle, amit általában moderál, visszafog.

Hát ő ilyen, csak általában tud viselkedni.

2015. febr. 22. 07:19
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Jaguar_Warrior nevű felhasználó válaszára:

1. Éppen azért akart a lány ágybakerülni hamarabb. Egy szóval sem írta a Kérdező, hogy a csaj hajnalig ivott volna, pont hogy aludni akart már. Attól, hogy másnap kelnie kell az illetőnek még nem értem miért jelenti azt hogy 8kor már aludnia kéne..

2. Igen, a barátnője és nem az anyukája, de a modortalan viselkedésével mégis a Kérdezőt is beégette, így meg szerintem van hozzá köze.

3. Mivan?

4. Persze, nem kell a másik igényeit előre helyezni, de a parasztság az parasztság.:)

Viszont nálam ez így még önmagában nem szakító ok. Beszéld meg vele nyugodtan, hogy neked nem tetszett a viselkedése.

2015. febr. 22. 09:00
 26/26 anonim ***** válasza:

Aludtam egyet erre a kérdésre, ahogy a javasolták :D, de még mindig nem értem, miért ilyen egyértelműen borzasztó dolog, amit a kérdező barátja tett.

Feltételezem, hogy illuminált állapotban volt (erről lehet vitatkozni, hogy mennyire elítélendő, vagy sem, de szerintem ez a kérdés szempontjából mindegy), ilyenkor pedig oldódnak a gátlások. Mint tudjuk, az illemtudó viselkedés nem egy belülről jövő érzelem, hanem a társadalmi konvenciók betartása, ő pedig részegen ezeket nem tartotta be. Ha attól még normálisan viselkedik, nem tudom, miért lenne bunkó paraszt, részegen szerintem senki sem protokollszakértő.

Ebben a történetben pedig többen is elkövettek apróbb hibákat, ha az egyik másképp alakul, ki se írtad volna a kérdést. A lány, akinek másnap dolgoznia kell, de azért felhív magához egy kis italozó társaságot. Nincs olyan, hogy egy már kicsit részeg jókedvű társaság csak egy sört iszik. De ez se okozott volna gondot, ha ő közli kis idő múlva, hogy örül, hogy eljöttetek, de most már szeretne aludni, minden jót, sziasztok. De ha ő ilyen kis nyuszi, hogy ilyet sem mer mondani, akkor az elején lehettél volna erélyesebb, részeg ember nem ért ilyenekből, hogy figyelj, mi lenne, ha mennénk? Amikor először eszedbe jutott, hogy indulhatnátok, akkor felállsz, és mondod, hogy ti mentek. Továbbra is azt gondolom, hogy bolhából elefántot ez az egész.

2015. febr. 22. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!