Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak motorja van! Hogyan reagáljam le? (Bővebben kérdés alatt)
A baratom is motoros.. Soha nem varnam el tole, hogy abbahagyja. Atlagember nem erzi at, hogy a motorosok szamara alig letezik felemelobb erzes, mint az utakat roni. Vegtelen szabadsagerzetet ad, es igenis szukseguk van ra. En ugyan nem vagyok az, de teljesseggel megertem a baratom, es hiaba aggodom, az az en problemam, es soha nem jutna eszembe ultimatumot adni neki vagy barmi massal zsarolni. Sokszor visz magaval egyebkent, imadom az erzest :)
Amugy meg talalkoztam mar olyan emberrel, aki motorbalesetben elvesztette a fel labat, es haltak meg baratai balesetben.. Ettol fuggetlenul a mai napig a motor az elete, es soha nem fogja feladni. Nem hiszem, hogy szabad lenne ebbe beleszolni, szabad, felnott ember, joga van donteni arrol, hogy milyen eletet el, es vallalja-e annak a kockazatait.
Azért egy picit félhet a kérdező, mert a leírásból úgy tűnik, hogy nem régen van meg a motor, és MÁR balesetezett. Azért ez ijesztő, hogy alig van még rutinja, de már figyelmetlen volt, vagánykodott anélkül, hogy megismerte volna a gépét.
Többiben az elsőnek igaza van, nem kérheted ilyenre, ha ez a hobbija.
Haha utolso, a "Csak a motoros érti igazán ,hogy a kutya miért dugja ki a fejét az ablakon" mondatot mar a baratom is elsutotte parszor :D
Nincs tesom, amugy, bocsi, de mivel idonkent eltevedek motoros talalkozokra, meg tudom erositeni, hogy azert sok csaj gondolkodik igy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!