Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagaljam le, ha a baratom egy paraszt?
írtam neked már:
dobd dobd. aki ilyen... nem is értem hogy jöttél vele össze :D mekkora fos személyisége van már ?:D
Nem, nem a te értékrendeddel van baj, bár az már baj, ha neked ez nem volt világos.
És mit mondjak? Tudom, hogy a szerelem vak, de most komolyan, bunkó, figyelmetlen, és ráadásul ahogy leszűröm, az alkohollal is gondjai vannak. Biztos, hogy egy ilyen balféket akarsz barátodnak?
Lehet, hogy felfujtam (bar szerintem nem), de ezert tettem fel a kerdest! Amugy kedves utolsoelotti Egyreszt, nem velem bunko, hanem egy olyan emberrel, aki ismeretlenul vendegul latja a lakasaba, megkinalja ezzelazzal. En ezt nem neztem jo szemmel.
Masreszt, nem az a megerosites kell, hogy dobjam, hanem, hogy jol gondolom azt, amit gondolok a helyzetrol.
Amugy erezheti jol magat, de ne ott, ahol mar nem latjak szivesen.
Es nem iszik, szinte csak kethavonta egyszer. Holnap beszelek vele.
Nem kell 10-kor otthon aludni. A házi buliban lehet dorbézolni, nem pedig egy olyan ember otthonában, aki reggel dolgozni megy.
Ez volt a lényege a kérdésnek. Oviban tanítják ezt a minimális illemet, hogy kell viselkedni vendégségben, meddig illik zavarni stb...
Oké igazatok van, eléggé félre értelmeztem ezt az egészet- így hajnal 2 kor talán elnézhető :)
Véleményem szerint így is kicsit túl reagálod. Ott a helyszínen finoman lehetett volna jelezned a pasidnak, hogy lépni kellene, magamból kiindulva sokszor belelendülök (főleg részegen) egy dumázásba iszogatásba és észre se veszem, hogy kellemetlen amit csinálok. Szerintem túl ilyen erkölcsi csősz magatartásnak tűnhet a külön alvás, hiszen mondom.. mindenkivel előfordul hogy nem veszi észre magát, hibázunk emberek vagyunk bssza meg! :D Az meg hogy valakiknek ilyen reakcióik vannak, hogy dobd (és nem ironikus hangvételben) hát őszintén csesszék meg! :D Na jóéjt nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!