Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagaljam le, ha a baratom egy paraszt?

Figyelt kérdés
Hazibuliban voltunk. Mindenki ivott csak en nem. En voltam a sofor.az egyik hazigazdanak a baratnojet hazavittuk. Negyen mentunk. A lany, a baratja, ah en baratom es en. A lany mondta, hogy koran kel, mert dolgozik, de mi azert felmentunk, ezt nem is banta. Aztan mar eltelt egy ora is, mikor a ket fiu beszelgetett valamirol es lattam, hogy a lanynak mar leragad a szeme. Mondtam, hogy jo lenne menni. Erre a baratom, aki a lany cigijet es a soret itta a lany lakasan, hogy meg maradjunk.. Nyilvan a lany baratja sem ellenkezett.. Mondtam erejesebben, hogy en menni akarok! Eltelt meg haromnegyed ora, mire felalltam es mondtam, hogy en megyek. A kocsiban, mikor hazavittuk a hazigazdat is es mar mi is hazafele tartottunk, hogy eleg bunko volt! Azt mondta ot nem erdekli az lany mit gondol/erez. Igaz, hogy akkor ismertuk meg es a hazigazda is csak dgja, de akkor is kifakadtam neki, hogy az o lakasan voltunk, az o cigijet szivtad es az o piajat ittad!! Nem erdekelte, neki lett volna kedve maradni. Most ertunk haza, masik szobaban alszom, de nem tudom?! En fujom fel?

2015. febr. 22. 01:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

írtam neked már:

dobd dobd. aki ilyen... nem is értem hogy jöttél vele össze :D mekkora fos személyisége van már ?:D

2015. febr. 22. 02:12
 12/26 anonim ***** válasza:
82%
Jégbontó, szerintem ideje aludni menned. :)
2015. febr. 22. 02:17
 13/26 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, jo erzes tudni, hogy nem en ertekrendemmel van gond :) holnap ki fogom osztani, mert szerintem nem fogom ezt kialudni!
2015. febr. 22. 02:17
 14/26 anonim ***** válasza:
52%

Nem, nem a te értékrendeddel van baj, bár az már baj, ha neked ez nem volt világos.

És mit mondjak? Tudom, hogy a szerelem vak, de most komolyan, bunkó, figyelmetlen, és ráadásul ahogy leszűröm, az alkohollal is gondjai vannak. Biztos, hogy egy ilyen balféket akarsz barátodnak?

2015. febr. 22. 02:19
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Szeva! Először is, nekem az jön le hogy szar ember ismerő vagy és a konfliktus kezelésed sem (probléma megoldó képességed?) sincs a toppon :D Másodszor, ebből az 1 helyzetből vonsz le messze menő következtetéseket? vagy mi vonjunk le ennyiből? :) vagy netalán csak sima megerősítést kapsz - és dobd erre vágysz? Mindig elfelejtik az éremnek 2 oldala van, lehet hogy okot adsz rá amiért arrogáns és bunkó veled a csávód! Én nem sajnállak :D
2015. febr. 22. 02:19
 16/26 anonim ***** válasza:
6%
És újra átolvasva én azt mondom, túl kapod.. simán jól érezte magát a pasid, egy új spannal.. istenem.. nem mindenki nyugdíjas hogy 10 kor otthon kell aludni :)
2015. febr. 22. 02:24
 17/26 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy felfujtam (bar szerintem nem), de ezert tettem fel a kerdest! Amugy kedves utolsoelotti Egyreszt, nem velem bunko, hanem egy olyan emberrel, aki ismeretlenul vendegul latja a lakasaba, megkinalja ezzelazzal. En ezt nem neztem jo szemmel.

Masreszt, nem az a megerosites kell, hogy dobjam, hanem, hogy jol gondolom azt, amit gondolok a helyzetrol.

Amugy erezheti jol magat, de ne ott, ahol mar nem latjak szivesen.

Es nem iszik, szinte csak kethavonta egyszer. Holnap beszelek vele.

2015. febr. 22. 02:31
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell 10-kor otthon aludni. A házi buliban lehet dorbézolni, nem pedig egy olyan ember otthonában, aki reggel dolgozni megy.

Ez volt a lényege a kérdésnek. Oviban tanítják ezt a minimális illemet, hogy kell viselkedni vendégségben, meddig illik zavarni stb...

2015. febr. 22. 02:33
 19/26 anonim ***** válasza:
35%

Oké igazatok van, eléggé félre értelmeztem ezt az egészet- így hajnal 2 kor talán elnézhető :)

Véleményem szerint így is kicsit túl reagálod. Ott a helyszínen finoman lehetett volna jelezned a pasidnak, hogy lépni kellene, magamból kiindulva sokszor belelendülök (főleg részegen) egy dumázásba iszogatásba és észre se veszem, hogy kellemetlen amit csinálok. Szerintem túl ilyen erkölcsi csősz magatartásnak tűnhet a külön alvás, hiszen mondom.. mindenkivel előfordul hogy nem veszi észre magát, hibázunk emberek vagyunk bssza meg! :D Az meg hogy valakiknek ilyen reakcióik vannak, hogy dobd (és nem ironikus hangvételben) hát őszintén csesszék meg! :D Na jóéjt nektek!

2015. febr. 22. 02:43
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
ezek a megerősítések olyan ismerősek, meg olyan unalmasak, találd már ki egyedül, h mi a normális, és mi nem az
2015. febr. 22. 02:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!