Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora paraszt? Szóljak?
Voltam egy házibuliba s volt egy pár a srác meg a csaj állandóan együtt voltak, egy adott pillanatban elmentem az udvar hátába a sráccal h könnyítsünk magunkon és részegen bevalotta, hogy csak a szex miatt van még mindig meg a barátnője, igazából nem is szereti annyira, mert egy "hülye p*c*a". Engem lesokkolt, mondtam neki h megütötte a főnyereményt, mert szép aranyos barátnője van, aztán mikor visszamentünk folytatta a barátnőjével a turbékolást.
Szerintetek próbáljam meg elmondani a csajnak? Most ismertem meg csak a párt. Tudom h nem az én dolgom de legszívesebben behúznék egyett egy ilyen alaknak, a barátnőjén látom h tényleg szereti.
20/f
Ne! Az ilyen minden lében kanál emberek több kárt csinálnak, mint hasznot!
Semmit nem tudsz erről a párról, nem ismered a lányt sem, ezt nekik kell megoldaniuk.
Ráadásul tényleg előfordulhat, hogy a srác mindent letagad és téged fog bemártani valamivel, pl. hogy tetszik neked a csaj és ilyen alattomos módszerrel akarod megszerezni. A lány meg valószínűbb, hogy neki hisz majd és akkor te fogsz a legrosszabbul kijönni ebből az egészből.
Ez a lovagszerep amit most szivesen magadra vállalnál mindig kivétel nélkül abból ered, hogy te szivesen lennél a szóban lévő fiú helyében és úgy gondolod te aztán marha rendes lennél vele, mert értékelni tudnád a lány nem tudom épp micsodáját.
De igazából csak arról szól ez hogy te szeretnéd meghúzni és nem szól ez másról csak a tulajdonlási versenyről.
r3d4me igen rámásznék HA: 1. nem lenne barátnőm 2. neki sem lenne barátja
Így pedig csupán azért érintett meg a téma mert rendes csajnak ismertem meg és szerintem jobbat érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!