Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóljak ehhez?
Figyelt kérdés
A barátom azt mondta hogy az egyik lány barátjánál akar aludni.A szülei nem lesznek otthon és állítólag fél egyedül.Ő meg mint jó barát rögtön igent mondott neki.Azt mondta nem csalna meg na de mégis egy ágyban egy másik lánnyal egyedül a sötét szobában.Hogyan akadályozzam meg? 17/L2014. aug. 28. 21:29
2/12 anonim válasza:
:)))) LOL LOL LOL.
Hát leányka ha te ezt a mesét elhiszed...mióta jártok hogy így megunt téged a srác?
3/12 anonim válasza:
És te ezt bezabálod? Előre sajnállak.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem unt meg nagyon is szeret engem.
2014. aug. 28. 21:40
5/12 anonim válasza:
Hívasd meg magad. Csináljatok pizsi partit.
Mellesleg én szakítanék a hapsival. Annyi esze lehetne, hogy ilyet nem csinálunk, mert félreérthető.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok vele szakítani mert szeretem.
2014. aug. 28. 21:45
7/12 anonim válasza:
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL. Ajánlom a gondolkodást mint hobbit. Hogy a jó égbe hiszel el neki egy ekkora baromságot?????? Fél egyedül....te jó ég....legalább megerőltethették volna magukat valami okosabb hazugsággal, mindegy, te olyan buta vagy hogy ezt is beveszed....gondolkozz többet és akkor jó lesz...Szép életet kívánok!:)
8/12 anonim válasza:
most vagy tényleg hülye vagy, vagy csak kamu kérdés :D
egy megoldás van: te is mégy vele és kész, hiszen együtt vagytok és megismerkedsz vagy valami a lánnyal ha még nem ismered... ha mehetsz vele akkor örülj neki és lesz egy vendég estéd :)
Ha nem örül az ötletnek meg hárít akkor egyértelmű, hogy miről van szó.
9/12 A kérdező kommentje:
Azért lennék buta mert szeretem őt???Ismerem a lányt nem olyan hogy lefekszik bárkivel és a pasim se olyan.Csak mégis olyan hülye helyzet.Ha egyszer nem hívták miért mennék el?
2014. aug. 28. 22:21
10/12 anonim válasza:
Mondd azt, hogy vagy mész te is vagy szevasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!