Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljam le?
A barátnőm egy házibuliban volt, és egyedül jött volna hozzám. De közben felhívott tökrészegen, beláttam hogy így nem jó ötlet egyedül utaznia éjszaka szóval érte jöttem. Most várom a végállomáson.
Ti hogy kezelnétek a helyzetet?
Beleverném a falba fejét és azt ordítoznám, hogy nem megmondtam, hogy ne igyál te büdös ku rva?!
Aztán amikor a földön fekszik vérző fejjel, akkor még jól meg is rugdosnám a kis szutykot!
Amúgy most semmit, hazavinném aztán holnap elbeszélgetnék vele, hogy ezt a vonalat nem kéne erőltetni, férfitól se szép látvány ha részeg, nem még egy nőtől.
20/L
Jártam pszichiáterhez és pszichológushoz is pár éve, de a fantáziáim kielemzéséig nem jutottunk el.
Kérdező, mi a terv?
Mit fogsz neki mondani, ha majd alkalmas lesz a kommunikációra?
Ritka alkalom, nem részeges. Nem volt gáz, inkább vicces :) Mire találkoztunk, már nem haragudtam rá, csak örültem hogy nincs baja. Most itt alszik mellettem, mint a bunda (én nem tudok egyelőre).
Holnap sem fogom leteremteni, érzi úgyis majd hogy ez gáz volt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!