Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáljam le?

Figyelt kérdés

Nos mint a legtöbb nőnek nekem sem esik valami jól ha a pàrom más nők után néz. 2 éve vagyunk együtt és tényleg nagyon boldogok vagyunk. Részemről ez nem válóok vagy féltékenységből adódik, egyszerűen csak nem esik jól. Nem vagyok csúnya, nincs önbizalomhiányom és tudom hogy a párom nagyon szeret. A férfiak ilyenek sajnos ezzel tisztában vagyok de szerintem ha én tenném meg ugyanezt ( persze nem szoktam sosem bántanám meg) Akkor neki is rosszulesne nem? Szóval ha ezt teszi eddig csak hallgattam vagy én is megnéztem a csajt esetleg megemlítettem viccesen hogy ,, azthiszem meg kell védenem a becsületemet :))) de kérdésem a következő lenne: Hogyan reagáljam ezt le ha sejtem hogy ellene ugysem tudnék mit tenni még ha jobban nézek ki átlagban másoknál akkor sem?

(Ui: bocs lehet kicsit kavalkád)

2013. júl. 5. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:

A férfiak nevében írom, hogy én is megszoktam nézni más lányokat a barátnőm mellett,őt is zavarja de mindig eltereli a figyelmem egy csókkal, vagy magához ránt 1 puszi erejéig vagy egy hosszabb csókkal, próbáld ki te is , hogy magadhoz rántod,csók puszi egy kis simogatás,megöleled stbstb...náluk jól működik :)

20/F

2013. júl. 5. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Értem, miről beszélsz...az én barátom annyira nem nézi meg feltűnően a nőket, viszont tesz néha megjegyzéseket, amiket én annak tudok be, hogy kicsit piszkálódni akar, vagy féltékennyé tenni, hogy jobban ragaszkodjak hozzá (még csak féléve vagyunk együtt).

Ezek a megjegyzések, nem ilyenek hogy "húú de jó nő" vagy ilyesmi, és nem mondja meg, ha a másik nő jobban néz ki, mint én, még ha úgy is gondolja.

Azt akarja, hogy úgy érezzem magam, hogy veszélyben vagyok. Ez nem tudom miért jó neki, csak arra tudok gondolni, hogy egy kis féltékenységet akar belőlem kihozni.

A te eseted pedig nem ritka, szinte minden pasi megnézi a nőket, és természetes, ha rosszul esik. Nekem is rosszul esik.

De jó lenne ezt egy férfitól megkérdezni, hogy miért.

Én is látok olyan férfiakat, akik jobban néznek ki, mint a barátom, mégsem bámulom meg őket a szeme láttára és csorgatom utánuk a nyálamat. Mint írtad, szerintem nekik sem esne jól. De hát nekik ugye szabad, mert ők férfiak.

És hogy a kérdésedre is válaszoljak :D Szerintem ez az elviccelős dolog jó megoldás. És ha tényleg az az ok, hogy féltékennyé akar tenni (bár a legtöbb férfi esetében nem ez...amúgy is megbámulnak minden jó nőt, mindenféle ok nélkül), akkor pedig nem kell féltékenységet mutatni, hanem azt, hogy nem érdekel, esetleg megjegyezheted, hogy tényleg milyen szép :D

Hát remélem ebből a válasznak nevezett valamiből ki tudsz hámozni valamit :D

2013. júl. 5. 12:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) igen igen sikerült kihámoznom bár úgy látom hogy már ketten vagyunk akik nem tudnak ez ellen tenni:D oké nem halálos bűnről van szó és mint írtam nem váloók de ahogy kifejtetted mi sem bámuljuk meg a pasikat mert mi nem akarunk fájdalmat okozni a párunknak. Persze ez nem azt jelenti vagy jelentheti hogy a férfi érzéketlen de nekünk akkor is rosszul esik. Èn személy szerint egyet értek az elviccelős dologgal, persze mint minden nő arra vágynék hogy ne nézzen meg más lányokat. Nagyon régen t előző kapcsolataimban még abszolúte nem néztem ezt jó szemmel és volt hogy ki is akadtam rajta de az idő múlásával és egy kis önismerettel mindenki változik. Anno még abszolúte nem voltam szépnek mondható és persze a kapcsolatokba is bele belekostolgattam ez lehetett az oka a féltékenységbek, mára azonban már teljesen má szemszögből nézem a dolgot, tudom hogy nem feltétlenül pont egy szebb lányt néz( mert például a párom szereti a szép hosszú egészséges női hajat, és akármilyen is a nő, ha szép a haja akkor megbámulja, ezt megértem. Ami szép az szép) és tudom azt is hogy hálistennek olyan párt találtam akivel szinte veszekedés nélkül teljesen boldog kapcsolatban tudunk élni, de akkor is valahol belül kicsit rosszul esik azért :)
2013. júl. 5. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!