Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes még belém, mi történik velünk, mit kéne tennem, ezt hogyan reagáljam le? :S fontos h tudjam. Bocsi, regényt írtam. Olvasd el figyelmesen lécci, talán nem olyan untató.

Figyelt kérdés

több mint 1éve együtt vagyok a barátommal, vele veszítettem el. Az első aktus nem úgy sikerült ahogy szerettem volna, ezért kiborultam és szakítottam vele.

Majd 1hónap elteltével ismét összejöttünk. (viszont ő addig kavart egy másik lánnyal vigasztalás céljából)

Azután bizalmatlan lettem, és hónapokon át féltékenységi rohamaim lettek. Nem nyugtatott meg teljesen, így ez csak fokozódott. Nem volt már a régi a dolog.. Azután h ismét összejöttünk 3hónapig nem feküdtünk le egymással(mert félt, h megint kidobom).

1hónapba 1x max 2x szeretkezünk, többre nincs igényünk a veszekedések mellett(féltékenység, az h hisztizek, h nem szeret, mert akk erre és arra nem úgy reagált volna..+nem tudok rajta elmenni, mert vmikor ugyanarra a kérdésemre rá pár napra az ellenkezőjét mondja. pl. "minden lánnyal gumi nélkül csináltad, v csak velem?" a válasz az volt h mkivel gumival. rá 1 hétre sztem elfelejtette, h már kérdeztem, és azt mta h már cisnálta anélkül a volt bnőjével:O )

Sokat vitáztunk, gtam oké, akk nem hisztizek, nem csinálhatom ezt tovább,meg kell benne bízni, mert majd megun és elhagy. 2hónapja megfigyeltem, h már nem olyan figyelmes, sokszor elveszti a türelmét,néha megillet szép szavakkal(pl.köcsög, hülye), nem mindig van nála a telója, van h "tanulnia kell" és nem tud jönni, a havi 1 szexért én pitizek.. régen csomót tervezgette h de jó lenne ha a felesége lennék..szóval kedveskedni akart ezekkel, h kifejezze mennyire szeret. Viszont ha előhozom mostanában h ha majd házunk lesz, gyerekeink..akk nem szól semmit, kérdzetem h meddig leszünk még mi együtt (régen azt mta örökre velem lenne), most meg azt, h hát nem tudhatja azt. mondom de mondj évet, erre benyögi h 1,5? :O

kemény 4napja normális vagyok, és mondta h így sokkal jobb (már ő is benne volt a szexbe), és bevallotta, h már nehezen viseli el a hisztériáimat, és sajnos nincs már hozzám türelme.

Kérdeztem h szeret-e, azt mta igen, de nem bízom benne, mert tud szembe hazudni rendesen, mellette viszont nem érzem!!

Sohasem hív le magához(3x vtam nála), mindig nálunk van, itt kajál, stb. és ez engem zavar, mert olyan már, mintha csak erre lennék jó... nem sajnálom, csak mindig a kajáról beszél, h majd megy mamájához kajálni,hétvégén mehetnénk aztán az én mamámhoz is kajálni, szóval ilyen haszonleső féle. ha monodm neki viccből, h "te kis ingyenélő :)" akk egyből jön a benzinpénzzel, amit rámkölt, h ide jöhessen:D (10p alatt itt van..)én is mennék hozzá.. de nem hív!

elég bonyolult sztori, nem véletlenül várom mások véleményét mert belegabalyodtam...

(szakítással ijesztgettem már, olyankor 2napig úgy érzem szeret, de túl sokszor ijesztgettem, és mostanában, már komolyan se veszi)

20évesek leszünk nemsokára.

2010. ápr. 15. 01:07
 1/6 anonim ***** válasza:
igen
2010. ápr. 15. 01:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy miután kidobtad bármilyen jogodis lenne rá haragudni, amiért keresett magának mást.

Másrészt ennyi hisztit elviselni... Nagyon szerethet, ha nem rakott ki még mindig.

Még valami. 4 NAP normális viselkedés után vársz eredményt, miután az egész kapcsolatot végig hisztizted? inkább 4 hónap múlva.

A szexről meg annyit, nem csodálom, hogy nem nagyon kerül rá sor ilyen előzmények után.

Bocsánat, hogy ezt mondom, de azok alapján amit leírtál eléggé sz@r barátnője vagy a pasidnak, és ha gyökeresen változol meg sem biztos, hogy időben történik meg mindez, és a barátod nem rak ki.

Nem azért mondom, hogy bunkó legyek.

22F

2010. ápr. 15. 01:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%-osan igazat adok az előttem szólónak! Neked egy szavad sem lehet! Örülj hogy ilyen pasid van aki ennyi ideig elviseli a hülyeségeidet! Én negyed ennyi ideig nem bírtam volna melletted!! 21/F
2010. ápr. 15. 08:35
 4/6 anonim ***** válasza:
az ilyen nőktől mentse meg a Jó Isten férfitársaimat. mi közöd van hozzá, hogy kivel volt mikor te dobtad ki a saját hülyeséged miatt? örülj, hogy elvisel egyáltalán. tipikus HP (hüly*p*csa) vagy
2010. ápr. 15. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:

ez nem szerelem.

1.nem tudsz megbízni benne.

2.ha már azt nézed,h mennyit eszik nálad és hasonlítgatod azzal,h te mennyit eszel nála-akkor is biztos h ez nem szerelem.Ha igazán szeretnéd még fel is öltöztetnéd ha szakadt rongyos cuccai lennének!

3.miért nem leped meg,h egyszercsak elmész hozzájuk?szégyel valamit az otthonával v a családjával kapcsolatban?Mi lehet az oka?Kérdezd meg,kérd meg h most náluk legyetek,és menj éhesen:-)

4.Ennyi hisztit én nem viselnék el..csoda h még veled van és h te vele vagy!

2010. ápr. 15. 10:24
 6/6 A kérdező kommentje:

utolsónak írok.

pontokba szedted nekem itt a dolgokat, kár h nem fedi a valóságot. Direkt úgy írtam, h véletlenül se gondolja azt vki, h sajnálom a kaját, csak ez a helyzet elég érdekes, mert kétoldalinak kellene lennie a dolognak, hogy egyszer ő van nálam, egyszer én. sztem ez így lenne oké, de szóljon aki nem így látja. főleg így amúgy, hogy nem lakunk messze egymástól. 10p alatt busszal is eljutunk egymáshoz. a kaja azért merült fel, mert ő beszélget mindig arról h hol fog enni, meg h mien jó h ezzel is megtakarít. értitek???

tehát ez amolyan kihasználós téma. mert visszavág a benzinnel... röhej:)

ja és Kedves, ez volt az irományom(olvasd még el párszor, h ne a rosszat vond le belőle)

"Sohasem hív le magához(3x vtam nála), mindig nálunk van, itt kajál, stb. és ez engem zavar, mert olyan már, mintha csak erre lennék jó... nem sajnálom,..."

2010. ápr. 15. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!