Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ekkora p. cs?
Figyelt kérdés
Egyszerűen gyűlölöm magam ez miatt, de nem tudok választani. Ha a barátnőm egy percre is nem rám figyel, féltékeny leszek, azt hiszem nem szeret. Nem is beszélve arról, ha a barátnőivel akar elmenni szórakozni. Az kész katasztrófa. Úgy érzem kész elhagyott. Mélységes félelmet és féltékenységet érzek. Holnap is a barátnőivel megy szórakozni, velem csak este 11 után találkozik. De én csak magamnak akarom. Nem akarom, hogy rajtam kívül még csak ránézzen más. Se lány se fiú. Azt akarom, hogy csak én legyek neki, hogy csak velem tartsa a kapcsolatot. Hogy rajtam kívül ne legyen neki más a világon.2010. febr. 12. 16:15
11/13 anonim válasza:
Útolsónak igaza van "Neked egy olyan lány kell aki csak neked él" és te meg "érte élsz" ez sokan nem értik ezt a nagyfokú ragaszkodást,privibe irok neked v mit és helyrejössz..
12/13 anonim válasza:
vigyázz ezzel... nekem pont ezért lett vége.. mert a pasim nem hagyott élni mindig a "nyakamon" volt.. első 2 hónapba nem is volt vészes de 4 ig.. hát ott már én lettem stresszes ez miatt vagy változz meg vagy ne mond el neki h ennyire féltékeny vagy
13/13 anonim válasza:
Sajnos én is ilyen vagyok lány létemre :$ Biztosan azért,mert nagyon szeretjük őket, de ez nem jó dolog és muszáj lesz leszokni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!