Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én lehetek ekkora sügér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én lehetek ekkora sügér?

Figyelt kérdés
Jártam egy fiúval aki magyar o. másik felén lakik.aztán megismertem egy másik gyereket aki közelebb lakik ezért szakítottam azzal aki messze lakik és kiderült h másnapra rá jött volna hozzám de így lefújta.És fő részt azért szakítottam a gyerekkel mert úgyse tudtunk volna talizni ... És +-ba egy olyan fiú miatt dobtam aki bún ronda
2011. aug. 2. 08:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Így jártál.

(majd amikor igazából szerelmes leszel ,akkor nem lesznek ilyen gondjaid)

2011. aug. 2. 08:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Akkor most pasinélkül maradtál

:)))))))

2011. aug. 2. 08:33
 3/8 anonim ***** válasza:

szívás:D:D

kis pasicsaj...

a nőknek nem a külsőt kell nézni, azt hagyd meg nekünk férfiaknak.

21f

2011. aug. 2. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Nemcsak tevagy ilyen sügér ebben megnyugodhatsz :) Sokan mások is ugyanilyen cipőben járnak...
2011. aug. 2. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugi...lesz másik....!
2011. aug. 2. 10:04
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :P
2011. aug. 2. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezek ilyen internetes "járások"?
2011. aug. 2. 10:29
 8/8 A kérdező kommentje:
sajnos igen ... egyszerűen nem találok máshol társat magamnak :S
2011. aug. 2. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!