Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ekkora p. cs?
Önző vagy. Neki is van élete. Gondold már el fordítva.. mi lenne, ha a barátnőd így gondolná és megbolondulna amiatt hogy elengedj bárhova is? Te bírnád a féltékenységet? Amúgy meg magadban intézd el.. van okod féltékenynek lenni? szeret a barátnőd? csinált már olyat, ami miatt ennyi féltékeny vagy?
2010. febr. 12. 16:19
előző válaszólank igaza van.
irtó féltékeny vagy a csaj nem hinném hogy sokáig fogja tűrni...
2010. febr. 12. 16:24
3/13 A kérdező kommentje:
Tudom h szeret, meg nem csal meg de egyszerűen nem tudom legyőzni ezt az érzést. És amikor mondta h barátnőivel lesz akkor már rögtön kezdtem neki szenvedni h "akkor én nem is megyek sehova szórakozni", meg "akkor nem is találkozunk ugye?" stb stb. SŐT, amikor msn-en beszélünk és tudom h mással is beszél már akkor is elfog ez az érzés.
mondok neked erre valamit amikor elfog az érzés igyál egy pohár vizet és jobban leszel nem vicc és meg kell értened hogy van neki is élete ne legyél féltékeny ha ő elmegy bulizni te meg hívd át a haverokat egy jó mecsre és igyatok egy pohár sört ennyi nem kell ebből nagy ügyet csinálni hagy őt levegőhöz jutni egyébként bizti nem vagy rossz srác:) emiat se aggódj csak nagyon szereted őt
2010. febr. 12. 16:34
Hátnem csodálnám ha elhagyna de most komolyan milyen önző vagy már:S lehet h nincsenek is barátaid sztem ha sokáig fogod ezt csinálni akkor ne tervezz hosszú távra én spec nem bírnám elviselni am meg mit féltékenykedsz a barátnőire meg h mással bezsél msn-en és tényleg ő mit szól hozzá h így viselkedsz?
2010. febr. 12. 17:28
6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudja h így érzek, nem mondom el neki mert tudom h nem tetszene neki. Próbálok mindig színészkedni h engem nem zavar....
"akkor én nem is megyek sehova szórakozni", meg "akkor nem is találkozunk ugye?"
vááá...ez aztán férfias viselkedés...ígérd meg magadnak, hogy SOHA TÖBBÉ nem mondok/írok ilyesmit, és mostantól férfi leszek. szedd már össze magad! az ilyen pasiktól minden épeszű nő menekül, erre gondolj. nyálas szövegeket meg felejtsd el...
21/L
2010. febr. 12. 19:05
egy jó szex megoldja hidd el
2010. febr. 12. 19:15
2010. febr. 12. 19:15
A legegyszerűbb és leghelyesebb döntés ha szakítotok. Neked egy olyan lány kell aki csak neked él és nem a bulik meg a barátnői az élete. Hidd el sok ilyen lány szaladgál a világban, aki csak arra vágyik hogy szeressék és csak őt akarják. Neki pedig egy lazább, kevésbé féltékeny és idegeskedő pasi kell. Keresd meg azt aki tényleg hozzád való. És ne feledd az alapszabályt, ha úgysem maradtok örökké együtt akkor mindegy hogy mikor szakítotok, jövő héten vagy fél év múlva.
21\F
2010. febr. 20. 20:14
Kapcsolódó kérdések: