Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
:( Ekkora állat is csak én lehetek. Most mit csináljak? Ezzel elvágtam magam megint.
A lényeg hogy van egy lány akit szeretek... Egyszer már megbeszéltük hogy ő nem érez semmit, és nem is akarja hogy tönkremenjen a barátságunk... Azt hittem ennyi, továbblépek. Már úgy éreztem h lerendeztem ezt magamban, de történt megint pár dolog, és rá kellett jönnöm hogy ez nem egy egyszerű fellángolás volt...
Ma fent voltam nála (egy koliban lakunk), segítettem a tanulásban. És mikor visszajöttem, leültem a gép elé és leírtam msnen hogy mit érzek... Csak hogy milyen lenne, és hogy ha leírom akkor is ugyanazt érzem-e... És amikor ki akartam volna törölni, backspace helyett az entert sikerült megnyomni...
Őszinte voltam amikor rákérdezett, nem lett volna értelme tagadni, vagy kamuzni vmit, h szobatársam szórakozott, vagy vmi ilyesmi... Okos lány, tudta volna hogy vetítek.
Most mit csináljak?
És mit reagált rá?
Hülyeséget csináltál az tény. Miért nem wordbe írtad ha már mindenképpen le akartad írni.
Ha nem érez irántad semmit akkor meg is mondja szerintem.
Ne haragudj de te nagyon szerencsétlen voltál akkor!!! :D:D
Miután sikeresen elküldted neki az érzelmeidet iránta, akkor kérdezd meg hogy esetleg ő érez-e vmit irántad, és ha nem akkor mond meg neki, hogy megpróbálsz lemondani róla és vissza térni a szimpla barátsághoz!
köszi a válaszokat.
semmi érdemi dolgot nem válaszolt...
el akartam mondani, de semmiképp nem így...
Az a baj, h nagyon jól tudom hogy nem érez semmit.
Csak egyszer már megbeszéltük hogy esélytelen, csakhát nem pont úgy viselkedik néha ahogy egy szimpla barátnak kellene... Ezért maradt meg bennem a remény.
És most félek, h nem kapok több esélyt, ezzel végleg elqrtam a barátságot...
Nélküle viszont nem bírom ki... Barát, vagy barátnő, "mind1" csak velem legyen.
a reakció:
"ez van
nekem te voltál az a haverom akivel tudtam táncolni de tudtam h csak barátok vagyunk és nem nyomul rám
hát ennek annyi
bocs
nemtudok mit mondani
jobb ha egy ideig nem beszélünk
szia"
Ez a csaj manipulál. Be ne dőlj neki! Nagyon is tetszik neki, hogy valaki ráhajt, jól esik a nőiségének. Engem egyébként is zavarna, hogy csak barátnak néz és nem tart igazi férfinak. Neki semmi joga nincs megsértődni ezen és neked sem. Egyszerűen így alakultak a dolgok.
Mindenesetre szerintem hagyjad. Veszett fejsze nyele! Jól tetted, hogy megmondtad az érzelmeidet őszintén. Lehet később bántad volna, ha nem teszed meg. Talán valahol tudat alatt le akartad ezt írni neki és azért ütötted le az entert. Te megtetted, amit tudtál, azt nem befolyásolhatod, hogy ezt ki hogyan fogadja. Legyél büszke az érzelmeidre és az őszinte szeretetedre. Ha ő nem tudja értékelni, akkor keress olyat, aki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!