Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » :( Ekkora állat is csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

:( Ekkora állat is csak én lehetek. Most mit csináljak? Ezzel elvágtam magam megint.

Figyelt kérdés

A lényeg hogy van egy lány akit szeretek... Egyszer már megbeszéltük hogy ő nem érez semmit, és nem is akarja hogy tönkremenjen a barátságunk... Azt hittem ennyi, továbblépek. Már úgy éreztem h lerendeztem ezt magamban, de történt megint pár dolog, és rá kellett jönnöm hogy ez nem egy egyszerű fellángolás volt...

Ma fent voltam nála (egy koliban lakunk), segítettem a tanulásban. És mikor visszajöttem, leültem a gép elé és leírtam msnen hogy mit érzek... Csak hogy milyen lenne, és hogy ha leírom akkor is ugyanazt érzem-e... És amikor ki akartam volna törölni, backspace helyett az entert sikerült megnyomni...

Őszinte voltam amikor rákérdezett, nem lett volna értelme tagadni, vagy kamuzni vmit, h szobatársam szórakozott, vagy vmi ilyesmi... Okos lány, tudta volna hogy vetítek.

Most mit csináljak?

2009. nov. 23. 22:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

legszivesebben azt mondanám hogy várj egy picit amig elrendezi magában a dolgot ismét, majd késöbb keresd

ismerős szitu sajna, 3éve vagyok ugyan ilyen szinten, mostanság már minden kis hülyeségen is kiakad, meg néha én is.

próbáltam lemondani róla én is, de amíg a kapcsolat él vele addig nem fog menni, csak bele bolondulsz

még mindig szeretem és tudom hogy a legjobb lemondani lenne róla teljesen, de nem könnyű

a tanácsom

ne keresd többet, max ha ő keres majd téged akkor még alakulhat valami, de lehet a legjobb lenne a semmi ...

neked is meg neki is

27/f

2009. nov. 24. 01:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Jobb hogy tudja hogy valójában miért jársz fel hozzá.

bár ha eddig nem jött rá azt nem hiszem. Meg én ezt a legyünk barátok dumát se birom. Amikor tudja hogy szereted. Így a barátság nem jó.

2009. nov. 24. 03:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Én ezt utálom az ilyen lányoknál, hogy ha picit túlzásba esel, úgy értve, nem lesmárolod, vagy ilyesmi, csak picit többször keresed, mint szoktad, és tudja, hogy Te szereted, akkor egyből felrója Neked, hogy mit nyomulsz, egy haver nem nyomul, majd talán később beszélünk, szia.. :S
2009. nov. 24. 11:09
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát sajnos így jártam...

Az biztos hogy én nem fogom keresni, pedig már most nagyon hiányzik...:(

Talán elgondolkodik, de nagy az esélye, hogy nem, és továbbra is úgy tekint az érzéseimre mint egy apró problémára ami felett könnyedén elcsusszanhat, nem kell vele törődnie...

Várok rá, mert szeretem, de azt nem akarom, hogy ennél jobban bekattanjak, és lehet tényleg az a legjobb megoldás ha elfelejtem... Csak nehéz...:(

Köszönöm a segítséget, nagyon rendesek vagytok!:)

2009. nov. 24. 14:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát azzal sem lennél előrébb ha te lennél az a srác akivel táncol és csak a barátja vagy, így elvágnád magad attól hogy olyan lánnyal táncolj aki akar is vmit tőled.
2009. nov. 24. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!