Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mégis hogy közöljem vele?
20 éves vagyok és még nem volt párkapcsolatom, sőt még csókolozni se csókoloztam... :(
Elvileg helyes srác vagyok, legalábbis sokan így állítják. Egyszer megkérdeztem itt, hogy ne csak azok véleményét halljam aki ismer.
Akkor olyanokat kaptam h helyes vagy, jól nézel ki de nem vagy az esetem stb.
Randizgatok egy lánnyal és tegnap barátnőjével is találkoztunk és úgy 'rajtunk maradt' és mikor a lány kiment wcre megkérdezte miért nem nyitok felé, miért nem csókolom meg, mert tökre belém van havarodva, csak nem tudja mik a szándékaim, és tök el van keseredve.
De én nem merem megcsokolni, tudom egy nagy állat vagyok, itt egy gyönyörű lány aki oda van értem én meg ezt is elb@_szom... Szóval szeretném ezt tisztázni vele, de hogy tegyem?
A 2. ötlet szerintem nem jó ötlet, engem kiábrándítana. Nem az, hogy még soha sem csókolóztál, hanem hogy nem mered megtenni és még ki is jelented, ez nem túl férfias. Az elsõ csóknál kezdeményezzen a férfi!
Ne tervezd, ne izguld túl, csak ha olyan a szituáció, szedd össze magad és tedd meg, rá fogsz jönni, hogy kár volt izgulni, mindenki tud csókolòzni elsõ alkalommal is.Nem kell olyan hosszú csóknak lennie, ha már egyszer megvolt, jönni fog a többi magától, ne aggódj ezen.
Azzal nem veszítesz semmit, ha megteszed, de ha nem teszed meg ráunhat a lány a várakozásra, mert azt fogja gondolni, hogy nem is érdekled igazán, úgyhogy hajrá!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!