Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becykeee kérdése:
Miért hozzuk egymást? Miért nem vagyunk egyenesek egymással? Ez miért jó hogy tudja ha olyan csaj lennék bármikor buktathatnám hiszen ismerem a barátnőjét? Vagy zárjam le hiszem olyasmi nem történt. De hogyan mégis hogyan közöljem vele?
Figyelt kérdés
Két éve ismerjük egymást de kb 1 hónapja hogy komolyabbra fordult.Úgy kezdődött hogy megdicsérte a szemem huu de gyönyörű, aztán a következő lépés hogy megpuszilta a homlokom, aminek az előzménye az volt hogy nagyon fájt a fejem, ő megkérdezte megpusziljam én meg bolondozásból mondtam igen és megpuszilta teljesen zavarban voltam, ő meg csak nézet de nem mertem rá nézni... megsimogatta az arcom,, beszélgetünk és sokszor azt érzem hogy tök feszült a hangulat és általában mindig ő oldja fel kérdez de ez még nem elég kicsit bele bonyolódtunk már három alkalommal volt az hogy el csend és csak nézzük egymást és elkezdi csókolgatni a a nyakam... de nem több persze (tapi) A gond most kezdődik én 23 éves nő ő pedig 40 éves férfi ,mind kettőnknek kapcsolata van, ő neten ismerkedett meg a mostani barátnőjével akivel 2 éve vannak együtt a nőnek van egy 8éves lány együtt nevelik. De valamiért nem boldog vele.../egyik kapcsolat sem zökkenő mentes / De nem értem már régen megfektethetett volna de tényleg.... és nem!!! Pedig érzem ahogy csókolgat ahogy nézz hogy mennyire örül hogy ott vagyok,Múltkor azt kérdezte hogy miért vagyok ennyire kiismerhetetlen, és rejtély? Ezzel mit akart mondani? Vagy mikép kellet volna reagálnom? Amúgy sűrűn találkozunk mivel ő taxis, és kicsit rosszul érzem magam már nem tudom bizonytalanak érzem mind ezt csakem hogy vágyik rám, és jó hogy azokban a percekben együtt vagyünk, de miért nem mond semmit mit akar ezzel elérni, mi a célja velem ?2014. okt. 7. 19:35
1/1 anonim válasza:
A célját, ha van ilyen, csak ő tudja.
Ha szimpi és látsz jövőt kettőtöket illetően, csókolj vissza, történjen meg, aminek meg kell..
Ha nem, építsd le mielőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!