Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás, ha a pénztelenség miatt elhagyom a páromat?
Kérdező miért nem keresel jobban fizető állást?
Ja végül is találtál már: megélhetési barátnő. Gratulálok! Csak ne lepődj meg ha pár év múlva lejár a szavatosságod és a vállalkozó újabb megélhetési nőt keres.
Pároddal nagyot jót teszel ha elhagyod. Kevés esélye van,h még egy ilyen buta barátnőt összeszedjen, aki csak 66ezret tud keresni.
Érthető,nekem volt,hogy a lány lelépett a sikeresebb gazdagabb pasival,én elfogadtam,jól tette,most magam ellen beszélek,de a csávó sokkal komolyabb szinten van nálam,cégek,tralala,és igaza volt.
Én is ezt tettem volna a helyébe,én még nem tartok ott azon a szinten sajnos,hogy hetente wellnesszezzünk 5*-os szállodába százezrekért.
Hát az igazság,hogy mindenki a jobbra törekszik főleg a nők,és aki csinos,fitt,nőies igazi nő,az igen nyilván a legjobbra törekszik nos én tudtam,hogy még nem tartok olyan szinten,hogy a lányt megtartsam,mert milyen már felültetni a tömegközlekedésre,egy sikeres férfi nem ül fel rá,és még sajnos nekem fel kell,bár törekszem rá,hogy minnél előbb legyen egy komoly verda.
Úgy fogalmazok,hogy nem haragudtam rá,mert most neki aranyélete van wellneszek,minden amit még nem tudtam volna biztosítani akkoriban.
Ez inkább hajtóerő,hogy még többet tegyek bele a munkába.A lányok minél közelebb a skálán a 10-shez annál jobban néz mindent,mit tudsz felmutatni,sport,ilyenek.
Kérdező, én már akkor megcsókoltam volna a földet, ha az exem havi 100-at hazahozott volna nettóban....akkor nem viszik el a lakásunkat mert egyedül sok éven át valóban nem birtam és feladtam....(igaz nem csak a penztelenség miatt!).
Havi 260e csak akkor kevés ha ebből 100-!50e Ft esetleg muszáj-albira megy. De akkor keress Te másik jobban fizető munkahelyet!
A vállalkozód ha kidob majd mert kevés a fizud akkor mész az utcára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!