Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás, ha a pénztelenség miatt elhagyom a
páromat?
A kérdező vagy egy érzelmileg 0 pénzéhes k@rva vagy egy kamukérdéssel szórakozó kis p@cs.
2015. febr. 14. 10:48
Hogy más az értékrendetek, az egy dolog.
Baj az, hogy a Párkapcsolat alapját a bizalmat. Bizalmas soha nem adtad neki, sőt valaki másnak adtad, A vállalkozónak. Megcsaltad a párod.
2015. febr. 14. 10:49
A kérdező így nem biztos, hogy meg fogja magyarázni azt, hogy "mit miért"... de engem azért érdekelne. Figyelj... nem vagyok jártas pénzügyekben, de azt gondolom, "mindent meg lehet oldani valahogy". OLvasd el azt, amit 19-es írt. És most komolyan: ha hatezerrel kevesebbet keresnél, az pont az egyharmada lenne a párodénak! Engem komolyan érdekelne, hogy akkor miért is Ő keres keveset. A vállalkozó meg nem biztos, hogy szerelmes beléd. Sajnálom, ez kegyetlen volt, de gondolj bele.
2015. febr. 14. 10:53
Szóval elhagyod a párodat egy másik férfiért mert annak több pénze van...hú,ha ezt munkának hívnák,akkor minek is neveznénk?
2015. febr. 14. 12:38
Sekélyes, üres, anyagias ember vagy. Nem érsz semmit. Kihez mentél férjhez? Egy pénztárcához? Most pedig egy vastagabb kellene? Számít neked valamit is egy ember?
2015. febr. 14. 12:52
ha a kis 66 ezer ft-oddal otthagy a vállalkozó barátod a semmiben,akkor majd nézel
a sorsodat meg fogod érdemelni
2015. febr. 14. 12:55
Egész komolyan abban bízom, hogy ezt a kérdést valami sanda szándékú nőgyűlölő írta ki. Ha ilyen - nőnemű - ember tényleg létezik, az bizony baj.
2015. febr. 14. 13:00
Miért vagy most ebben a családban?
2015. febr. 14. 13:55
Azért a válaszadók némelyike is nem semmi!Elmondják mindennek a kérdezőt, aztán meg a fizetését blamálják.Egyik kutya másik eb.Olyanok okítják itt a kérdezőt, akik még ki is fejtik majdhogynem, hogy egy 66000-ből élővel gyakorlatilag szóba sem állnának.
Meg kell nézni, mi a pénztelenség oka. bár szerintem 180.000 nem rossz kereset.Én örülnék ha lenne párom, aki ennyit keres legalább.A valódi átlagbér ennél kevesebb.Én 60 at keresek alkalmi munkával, ketten élünk belőle felnőtt gyermekkel és még élünk...
2015. febr. 14. 13:56
26000-ből királyi módon élnénk!
2015. febr. 14. 13:56
Kapcsolódó kérdések: