Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás, ha a pénztelenség miatt elhagyom a páromat?
Esetleg próbálhatnál kicsit többet keresni. A 180 ezer az egy teljesen átlagos, normális bér, ha te is szépen megkeresnél ugyanennyit, akkor akár további gyerekeket is vállalhatnátok.
De ha valójában csak ku...ulni akarsz, akkor hajrá.
Szerintem a párodnak jobb is lenne, ha még most megszabadulna tőled, és találhatna egy rendes nőt, mondjuk 130 ezres fizuval, aki még szereti is.
Lehet, hogy a vallalkozonak meg 180 ezer sem jon be tisztan havonta.
Amugy, biztos, hogy rad koltene a penzet? Tuti, hogy a vallalkozonak nincs gyereke, ex csalad, vagy akire eppen kolt?
Remélem, beleszeretsz egy pénzes vállalkozóba, aki egy idő múlva közli veled, hogy bocs, keveset keresel, pénztelenség miatt csá-
Bunkó vagy, Bugsy.
Nem olvastam el a válaszokat, de TESSEK?! KÖZEL 260 EZER FORINTOTOK VAN ÉS ALIG VAN PÉNZETEK?!
Aztak**va hallod, sajnállak de nagyon.
Van egy halom adósságunk, mert az alkoholista apám halála után ez volt minden amit örököltünk tőle, így a családi kassza így néz ki:
Anyám kézhez kapott keresete összesen 16 000 Ft(!), mivel a fél fizetését letiltják az adósságok miatt, és még pluszban vannak levonások, ilyen mint lakáshitel, vagy biztosítás. Ápolónőként dolgozik, emellett mikor ideje engedi egy idős bácsit gondoz havi 50 000 Ft-ért.
Emellett az én fizetésemből oda adok neki 20 000-et, és a párja is ugyanennyit. (plusz, van két iskolás öcsém.)
Akárhogy is számolom, ez 106 ezer pénz. És tudod mi a durva? Bár sakkozunk a csekkekkel és anyámnak állandóan fáj a feje hogy mit tud befizetni és mit nem, hogy enni is tudjunk, de MEGÉLÜNK BELŐLE.
Ezek után, te azt mondod, hogy kevés az a pénz amit havi szinten birtokoltok? Én lennék a világ legboldogabb embere ha ennyiből kellene megélnie a családomnak. Nézz magadba kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!