Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás, ha a pénztelenség miatt elhagyom a páromat?

Figyelt kérdés
Párom betagozódó egy klinikán, kb havi 180000 forintot keres nettóban. Van két gyereke akik velünk laknak, de a nagyobbik már dolgozik. Én havi 66000 forintot kapok kézhez. Az összes bevétel kb havi 260000 forint. Szóval alig van pénzünk és én ezt már nem bírom. Most megismertem egy férfit aki vállalkozó és úgy érzem váltanom kell. Hogyan mondjam el ezt a páromnak?
2015. febr. 14. 09:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
A pénztelenségnek te vagy az oka, ilyen pocsék fizetéssel.. Kereshetsz gazdagabb pasit, de ha ő elhagy, akkor nagy k@kiban leszel. Inkább tanulj és keress egy olyan állást ahol számodra megfelelő a fizetés.
2015. febr. 14. 10:08
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Neked kéne többet letenned az asztalra. Egyébként egyedül sem lesz jobb, összesz*rod majd magad a 66 000 Ft-oddal.
2015. febr. 14. 10:09
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg próbálhatnál kicsit többet keresni. A 180 ezer az egy teljesen átlagos, normális bér, ha te is szépen megkeresnél ugyanennyit, akkor akár további gyerekeket is vállalhatnátok.

De ha valójában csak ku...ulni akarsz, akkor hajrá.

Szerintem a párodnak jobb is lenne, ha még most megszabadulna tőled, és találhatna egy rendes nőt, mondjuk 130 ezres fizuval, aki még szereti is.

2015. febr. 14. 10:15
 14/39 anonim ***** válasza:
94%

Lehet, hogy a vallalkozonak meg 180 ezer sem jon be tisztan havonta.

Amugy, biztos, hogy rad koltene a penzet? Tuti, hogy a vallalkozonak nincs gyereke, ex csalad, vagy akire eppen kolt?

2015. febr. 14. 10:17
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, beleszeretsz egy pénzes vállalkozóba, aki egy idő múlva közli veled, hogy bocs, keveset keresel, pénztelenség miatt csá-

Bunkó vagy, Bugsy.

2015. febr. 14. 10:19
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Anyagias szuka.
2015. febr. 14. 10:19
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Elhagyhatod nyugodtan, ha nem érzed jól magad vele, de pénztelenségre ne hivatkozz, ameddig egy fillérrel is kevesebbet keresel mint ő. Fordított helyzetben abszolút megérteném a véleményedet, hogy nincs elég pénz, de itt te szinte semmit nem teszel le az asztalra. A sajátod az nem kevés? Csak a nettó 180.000Ft?
2015. febr. 14. 10:22
 18/39 Költőnő? ***** válasza:
84%
napi provokatív kamukérdés.
2015. febr. 14. 10:25
 19/39 anonim ***** válasza:
89%

Nem olvastam el a válaszokat, de TESSEK?! KÖZEL 260 EZER FORINTOTOK VAN ÉS ALIG VAN PÉNZETEK?!

Aztak**va hallod, sajnállak de nagyon.

Van egy halom adósságunk, mert az alkoholista apám halála után ez volt minden amit örököltünk tőle, így a családi kassza így néz ki:

Anyám kézhez kapott keresete összesen 16 000 Ft(!), mivel a fél fizetését letiltják az adósságok miatt, és még pluszban vannak levonások, ilyen mint lakáshitel, vagy biztosítás. Ápolónőként dolgozik, emellett mikor ideje engedi egy idős bácsit gondoz havi 50 000 Ft-ért.

Emellett az én fizetésemből oda adok neki 20 000-et, és a párja is ugyanennyit. (plusz, van két iskolás öcsém.)

Akárhogy is számolom, ez 106 ezer pénz. És tudod mi a durva? Bár sakkozunk a csekkekkel és anyámnak állandóan fáj a feje hogy mit tud befizetni és mit nem, hogy enni is tudjunk, de MEGÉLÜNK BELŐLE.

Ezek után, te azt mondod, hogy kevés az a pénz amit havi szinten birtokoltok? Én lennék a világ legboldogabb embere ha ennyiből kellene megélnie a családomnak. Nézz magadba kicsit.

2015. febr. 14. 10:41
 20/39 anonim ***** válasza:
88%
mekkora egy pénzsóvár rib**c vagy, legalább ne írnád ki
2015. febr. 14. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!