Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok miért nem szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem szeretik a lusta férfiakat?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Amiért a fiúk nem szeretik a lusta lányokat.
2010. febr. 11. 16:09
 2/10 anonim ***** válasza:
És a férfiak mért nem szeretik a lusta nőket? Hogy lehet ilyet kérdezni? Mert egy nő nem azért van, hogy könyörögjön egész életében a lusta emberének, hogy légyszíves vidd már le azt a kib.szott szemeteszsákot, mert már oszlásnak indult, ahelyett, hogy a 20. doboz sört innád a 10. meccs alatt??? Van még kérdés?
2010. febr. 11. 16:11
 3/10 A kérdező kommentje:
nem értem biztos velem van a baj én szeretem a lusta lányokat is a lényeg h jól nézzen ki és sokat dugjunk
2010. febr. 11. 16:13
 4/10 anonim ***** válasza:
2010. febr. 11. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:
inkább dugjatok!
2010. febr. 11. 16:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert te egy s.egg hülye vagy!Remélem szex előtt is lusták vagytok kimenni fürdeni,és a jól bepállott nemi szerveiteket nyalogatjátok!
2010. febr. 11. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
:D hát el tudlak képzelni. A kosz megesz a pecóba, a nőd melletted valami szakadt trikóban, kócosan simogatja a szőrös sörhasad.... Vicces lehetsz...
2010. febr. 11. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
d*gás szempontjából mind1 is, de komoly kapcsolatnál idegesítő egy tulajdonság. ez az egyik dolog, ami nálam mindig is kizáró ok volt. a másik az ostobaság. a külső nekem mondjuk kevésbé számított, a férjem mégis tipikus "jó pasi".
2010. febr. 11. 16:19
 9/10 anonim ***** válasza:
én azt utálom,ha valaki dugásnál lusta!
2010. febr. 11. 16:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha egy lány lusta, akkor az nem elképzelhető, hogy szeretkezés közben is csak egy darab fa lenne? vagy ott valamiféle erőt kap és egy igazi csoda domina lesz? Nem értelek... ha egy mondjuk 17 éves fiú vagy és van egy bnőd és találkoztok heti 2x, akkor oké a lustaság számodra elfogadható! DE, ha együtt élsz valakivel, akkor nem, mert, ha a csaj is és te is lusta vagy, akkor ki fogja takaritani a házat? vagy áthivod majd anyukádat mindennap, hogy mosogasson már el, söpörjön fel és mossa ki a ruháitokat is, jah meg még főzzön is meg? nah, meg persze lehet a sex-ben is segédkeznie kellene majd! :) mert két lusta ember, hát.....
2010. febr. 12. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!