Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a barátom számítógépes játék mániás és emiatt engem teljesen elhanyagol?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem őt, de hiába mondtam ezt neki, nem érti meg. Ráadásul azt sem akarja, hogy én kipróbáljam és akkor legalább tudnánk együtt játszani. Még sosem próbáltam ilyen játékokat, mert nem volt kivel, de nem volna ellenemre.

Annyira rossz, mert nem tudom, mi mást tehetnék, próbálok hozzá alkalmazkodni mindenben, kedveskedek neki stb, de teljesen elhanyagolva érzem magam, pedig próbáltam vele beszélni.

22 évesek vagyunk

2015. febr. 9. 13:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hat ez elég gáz ha vn valakim akk nem egy szros játék lenne a fontosabb ... hát sztem talalsz nala jobbat... de ha vele akarsz maradni akk elkell fogadni :'D de sztem ő annyira nm szerethet teged mint te őt :) keress te is vmi hobbit...
2015. febr. 9. 14:07
 22/22 anonim ***** válasza:
Na tessék elhagyni nem akarod de ide írod a bánatod...akkor mit vársz? 37 évesen nem gyereketek hanem számítógépetek lesz ami neve Balázs lesz. Tessék.
2015. febr. 9. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!