Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom számítógépes játék mániás és emiatt engem teljesen elhanyagol?
Nagyon szeretem őt, de hiába mondtam ezt neki, nem érti meg. Ráadásul azt sem akarja, hogy én kipróbáljam és akkor legalább tudnánk együtt játszani. Még sosem próbáltam ilyen játékokat, mert nem volt kivel, de nem volna ellenemre.
Annyira rossz, mert nem tudom, mi mást tehetnék, próbálok hozzá alkalmazkodni mindenben, kedveskedek neki stb, de teljesen elhanyagolva érzem magam, pedig próbáltam vele beszélni.
22 évesek vagyunk
Én is "számítógépes játék mániás" vagyok, de ha az embernek van valakije azért az átírja a prioritásokat. Ha te tudsz változtatni hogy kevésbé zavarjon amit csinál akkor hajrá. Ha viszont már eleget változtál vagy egyáltalán nem is akarsz, akkor ő nem fog változni....vagy csak sokára.
Igazából minden rajtad múlik kezeld úgy mint egy party vagy bármilyen egyéb függőségekkel teli embert.
Milyen tipikus. :D
Elhanyagol, nem foglalkozik velem, de én nagyon szeretem. Hát k**va okos vagy kisanyám. Ha ilyen pasit nem tudsz otthagyni, ha egy ilyen barmot SZERETSZ, akkor MEGÉRDEMLED a szenvedésed.
Ha az én csajom lennél, ülnék a gép előtt játszanék, amint belépsz az ajtómon, ruha letép, ágyra felszórlak, szanaszét ba**lak, "de nem durván, hanem kedvesen", aztán amíg nem állsz lábra, addig tovább játszanék. Ha lábra álltál, akkor játszhatunk együtt, ha megunjuk, kúrunk mégegyet, aztán mégegyet, és így tovább. Mellettem nem unatkoznak az elhanyagolt csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!