Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számitógépes játék függő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számitógépes játék függő társsal lehet kompromisszumot kötni?

Figyelt kérdés
Szóval képes a másikért "lemondani"a jàtèkról? Persze csak bizonyos idöre. Vagy ezek az emberek nem érzik ennek a súlyossàgàt? Nem veszik èszre hogy akörnyezetüket elhanyagoljàk? Egyébkènt mért alakul ki valakiben ez a függősèg? Pótcselekvés lenne?

2014. okt. 12. 07:30
 1/6 Költőnő? ***** válasza:
A függés hátterében mindig pszichés okok húzódnak meg, általában szülőkkel való kapcsolat,nevelés, gyermekkor miatt. Vannak függő csoportok, ahol ezzel foglalkoznak. Egy függőtől ne várd h tekintettel legyen a környezetére, mert nem képes rá.
2014. okt. 12. 08:37
 2/6 anonim ***** válasza:
elég nehéz ...
2014. okt. 12. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg függő, akkor szakemberre van szüksége. Ha csak sokat játszik, de nem függő (hajlandó abbahagyni, nem okoz elvonási tüneteket stb.), akkor csak meg kell vele beszélni rendesen.
2014. okt. 12. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ide is akaraterő kell, én elég keményen játszottam, reggeltől-estig, véletlenül el kellett mennem itthonról megismertem 1 lányt, aki azóta a barátnőm, már nem is tudom mikor játszottam utoljára videójátékokkal :)
2014. okt. 12. 15:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! kedves 4-es válaszoló! klassz, hogy ilyen akaraterőd van(volt)! :)

azt nem tudom, hogy mennyire függő, de sikerült a 2 nap játék, 1 nap velem felállást elérni :)

kezdetnek jó szerintem.

2014. okt. 14. 08:05
 6/6 niki minecraft válasza:
Én felkeltem és játszottam este elmentem aludni de mihelyst elaludtak a szüleim azonnal elmentem játszani de mikor az apukám alkoholista lett leszoktam a játékokról de nagyon nehéz volt
2014. okt. 25. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!