Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontosabb lenne a számitógépes játék (wow) mint én?
Figyelt kérdés
A barátommal lassan 1 éve együtt vagyunk.Már egy hete nem találkoztunk.Felakartam menni hozzá,de az utolsó percbe lemondta.A héten már 3x mondja le a találkozót..mindig valamilyen kifogásal állt elő,a végén bevallotta,hogy nem akaródzott lejönni elém az állomásra.( 40 perc gyalog, egyedül még eltévednék :D )
Állandóan csak játszik,,reggeltől estig.Van amikor irunk vagy fb-n vagy sms-t és elfelejt vissza irni.
Volt amikor elmentem hozzá...ránézett ,, 10 percre a wowra...de sajnos ez 3 óra hossza volt..
Már néha kezd elegem lenni,,elhanyagol,,,néha ugy érzem,hogy fontosabb neki a wow mint én..
Szórakozni nem járok,mert nem enged...féltékeny nagyon,,
2014. jún. 29. 00:36
2/28 Dr.Michael Jocks válasza:
Én még az aknakeresőt is szívesebben tolnám mint téged, rondaság
3/28 anonim válasza:
gyere velem szórakozni, mondjuk strandra :D
6/28 anonim válasza:
Oszt' rábuksz-e rendesen a harcsára?
7/28 anonim válasza:
Az ilyen számítógépes gyökereket férfi létemre én is utálom. De nagyon. Nemhogy dugna téged.
8/28 anonim válasza:
ez egy idióta! a WOW már rég kiment a divatból!
9/28 anonim válasza:
For the Horde! ha alis akkor csíra. am nem én is kocka vagyok de ez azért túlzás! amikor volt barátnőm ő volt az 1.
10/28 anonim válasza:
szerintem hagyd ott , mond meg neki hogy neked egy olyan ember kell akki foglalkozik veled hasonló , sokkal jobbat érdemelnél...18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!