Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontosabb lenne a számitógépes játék (wow) mint én?
A barátommal lassan 1 éve együtt vagyunk.Már egy hete nem találkoztunk.Felakartam menni hozzá,de az utolsó percbe lemondta.A héten már 3x mondja le a találkozót..mindig valamilyen kifogásal állt elő,a végén bevallotta,hogy nem akaródzott lejönni elém az állomásra.( 40 perc gyalog, egyedül még eltévednék :D )
Állandóan csak játszik,,reggeltől estig.Van amikor irunk vagy fb-n vagy sms-t és elfelejt vissza irni.
Volt amikor elmentem hozzá...ránézett ,, 10 percre a wowra...de sajnos ez 3 óra hossza volt..
Már néha kezd elegem lenni,,elhanyagol,,,néha ugy érzem,hogy fontosabb neki a wow mint én..
Szórakozni nem járok,mert nem enged...féltékeny nagyon,,
Való igaz, hogy vannak olyan játékok amik sokkal jobban fenntartják a figyelmet és szándékosan úgy vannak megcsinálva, hogy 20-30 perc alatt tényleg semmit ne lehessen csinálni benne.
Viszont van, hogy a nők is sokszor szaladnak be "10 percre" egy ruhaüzletbe.
csak az a rossz,hogy nem tudom ott hagyni :( ő az 1 olyan fiu,akit tulságosan is szeretek...
Igaz sokszor megbántott,,sokat sirtam végette,,de szeretem
Na és miért szereted?
Mert ezt csinálja veled? :)
Dr.michael jobbs élvezed hogy minden válasz alá odaírod hogy csúnya vagy stb? Ha ennyire viccesnek hiszed magad piszkáld a p*csödet de ne itt éld ki a visszafojtott vágyaidat mert már idegesítesz mindenkit. Köszi.
Kérdezőnek: a bátyjám is wowfüggő de ha volt barátnője alig gépezett. Mond meg neki hogy vagy leszokik erről vagy szakítasz. Ha fontosabb neki a virtuális világ mint te akkor nem érdemel meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!