Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fontosabb lenne a számitógépes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontosabb lenne a számitógépes játék (wow) mint én?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan 1 éve együtt vagyunk.Már egy hete nem találkoztunk.Felakartam menni hozzá,de az utolsó percbe lemondta.A héten már 3x mondja le a találkozót..mindig valamilyen kifogásal állt elő,a végén bevallotta,hogy nem akaródzott lejönni elém az állomásra.( 40 perc gyalog, egyedül még eltévednék :D )

Állandóan csak játszik,,reggeltől estig.Van amikor irunk vagy fb-n vagy sms-t és elfelejt vissza irni.

Volt amikor elmentem hozzá...ránézett ,, 10 percre a wowra...de sajnos ez 3 óra hossza volt..

Már néha kezd elegem lenni,,elhanyagol,,,néha ugy érzem,hogy fontosabb neki a wow mint én..

Szórakozni nem járok,mert nem enged...féltékeny nagyon,,

2014. jún. 29. 00:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
60%

Való igaz, hogy vannak olyan játékok amik sokkal jobban fenntartják a figyelmet és szándékosan úgy vannak megcsinálva, hogy 20-30 perc alatt tényleg semmit ne lehessen csinálni benne.

Viszont van, hogy a nők is sokszor szaladnak be "10 percre" egy ruhaüzletbe.

2014. jún. 29. 00:41
 12/28 anonim ***** válasza:
Na, komolyra fordítva a szót, szerintem más baj lehet a sráccal. mindenkivel ilyen?
2014. jún. 29. 00:42
 13/28 A kérdező kommentje:

csak az a rossz,hogy nem tudom ott hagyni :( ő az 1 olyan fiu,akit tulságosan is szeretek...

Igaz sokszor megbántott,,sokat sirtam végette,,de szeretem

2014. jún. 29. 00:42
 14/28 anonim ***** válasza:

Na és miért szereted?

Mert ezt csinálja veled? :)

2014. jún. 29. 00:45
 15/28 anonim ***** válasza:

Dr.michael jobbs élvezed hogy minden válasz alá odaírod hogy csúnya vagy stb? Ha ennyire viccesnek hiszed magad piszkáld a p*csödet de ne itt éld ki a visszafojtott vágyaidat mert már idegesítesz mindenkit. Köszi.

Kérdezőnek: a bátyjám is wowfüggő de ha volt barátnője alig gépezett. Mond meg neki hogy vagy leszokik erről vagy szakítasz. Ha fontosabb neki a virtuális világ mint te akkor nem érdemel meg téged.

2014. jún. 29. 00:46
 16/28 A kérdező kommentje:
azért mert ő egy olyan fiu,,akit megakartam szerezni,,és meg is szereztem,,, és ha velem van akkor minden szép,minden jó..de igy a távolság miatt is nagyon rossz
2014. jún. 29. 00:47
 17/28 anonim ***** válasza:
a barátod beteg. Állítsd választás elé, vagy te vagy a játék.
2014. jún. 29. 00:48
 18/28 A kérdező kommentje:
köszi utolsó válaszoló,h letoltad azt a srácot :D
 19/28 anonim ***** válasza:
Ahogy a barátom mondja: ,,wow az élet" :D
 20/28 anonim ***** válasza:
Nm:D utalom az ilyen 8-9 eveseket akik fent vannak ilyenkor e trollkodnak ezert nem szabad engedni hogy regisztraljon 13 ev alatt a gyerek mert ilyen hulyesegeket csinal
2014. jún. 29. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!