Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a megoldás akkor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a megoldás akkor, nektek hogy volt az első összeköltözés? Albérletet nem akar, de lépni se.

Figyelt kérdés

Nagyon jó a kapcsolatunk, 20as éveinkben vagyunk, ő mindig azt mondja, hogy velem akar lenni, majd idővel megkér stb. Én pedig szeretnék tervezni, hisz fiatalabb nem leszek, pl gyerek szempontból.

A szüleimmel panelban lakom, de ők most felvetették, hogy jobb állás miatt elköltöznek, de az albérletet ha akarom átvehetem (30+rezsi, télen 60an max, ami szerintem olcsó!). Páromnak mondtam, hogy ha akarjuk, akkor így egyből lenne albi, jó kis lakás, ismerem a tulajt. A régi panel, ahol még vastagok a falak, tényleg max a kalapálást hallani. Ráadásul alapból nyugis, sok az idős aki nem zajong.

Erre ő nem tudja, nem akar panelba menni. Kidobott pénz alapon. Spórolni akar sajátra. Jelenleg havi 50 ezret ad haza. Szerintem meg a 60at felezni még mindig jobb mint ketten külön külön kiadni pénzt, amiből tényleg nem lesz közösen félretett pénz. Kérdeztem, hogy akkor mit akar? Felvetette hogy költözzek oda. De nem akarok, anyóst annyira nem bírom, mindenbe beleszól, mindenről be kell számolni, a fiával se jó a kapcsolata, turkál és ráadásul pletykás, bármi történik velünk, a faluba ferdítve mesélni. Illetve nekem nincs kocsim, ergó tőlük bejárni se tudok normálisan (1óra a csatlakozás pedig csak 15perc autóval), meg szeretem a várost, hogy mindig sok minden nyitva van, nem kell utazni azért hogy vegyek valami létszükségletet.

Ő nem akar panelba menni, illetve hogy akkor a motorját hova teszi meg az autót.

Nem végleges megoldás lenne a panel, hanem mivel olcsó addig lehet spórolni, meg egyáltalán együtt élni! Aztán ha lesz tőke persze venni mást.

Folyton csak a nem tudom, nem akarok panelt jön. Házat bérelni baromi drága, így az nem megoldás.

Nálatok hogy volt?

2015. febr. 5. 20:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy albérlet messze nem 60 ezer forint, akkor még nem ettél semmit. Beszéld meg vele, érvelj. Lehet „kidobott” pénz, de addig is veled lehet, együtt lehettek, házra tud gyűjteni úgyis, a másik meg hogy meg lehet ezt érteni ha mondjuk ki kel bírni egy évet, de mennyi idő alatt szednétek össze egy házra valót? 5 év? 10? 15?
2015. febr. 10. 16:50
 12/13 Szandra87 ***** válasza:
Hmm, érdekes....neki kényelmes anyuval együtt lakni. Nem tudok mit szólni, mi párommal az első naptól gyakorlatilag,hogy elkezdtünk járni,együtt is laktunk. Albérletben. Ez nem is volt kérdés, hisz így jöttünk ki olcsóbban + együtt akartunk lenni,és ezen volt a hangsúly. Mondd a párodnak,hogy a panel előtt is vannak parkolók, majd oda teszi az autót, a motort meg anyunál hagyja,aztán hajtja majd hétvégén. De ezt majd kitaláljátok ti. Sok szerencsét!!
2015. febr. 10. 17:26
 13/13 anonim ***** válasza:
mi a helyzet azóta? Sikerült összeköltöznötök? Én is hasonló cipőben járok,és érdekel,hogy másoknak összejön-e ilyen ígérgetetős pasi mellett vagy valóban marad azóta is az ígérgetés.
2016. ápr. 18. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!