Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap elmondtam a baratomnak hogy ugy erzem neha folytogat a szeretetevel hogy megtudjuk beszelni, es most ugy erzem mintha nem is szeretne. Mit tegyek hogy megertse nem ezert mondtam neki?
Szoval mit tegyek hogy ne ennyire szelsosegesen gondolkodjon rajtunk? O azt hiszi napok kerdese es szakitok vele. Pedig eszembe sincs ilyen ezert mondtam el neki hogy megtudjuk beszelni csak o ezt ugy vette mint mindent hogy ha valami nem "nagyon nagyon jo" akkor az mar csak "nagyon nagyon rossz" lehet. Es most ugy erzem meg atesett a lo tul oldalara hiaba hogy mondtam neki hogy csak azzal a par dologgal kapcsolatosan erzem azt hogy folytogat massal nincs bajom es nagyon szeretem. Meg akarom vele megjobban beszelni es tisztazni hogy nagyon szeretem es nem akarok vele szakitani de ezt hogy ertessem meg vele ugy hogy ne legyen elhidegules mert azt hiszi ez kell nekem?:)
Elore is koszonom a valaszotokat:)
Mázlista! Neki is elmondták ...
De legalább szeretik!
Jól jegyezd meg! Nem a másikat, magadat csapod be!
#2-es! Nagyon igaz!
Amúgy #1 vagyok. A sztorim detto! Csak a f...nak a rossz végén vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!