Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szégyellem magam, de annyira nagy problémám van, hogy kihasználhatom az exem?
Figyelt kérdés
Alvásproblémáim vannak már egy fél éve, mióta egyetemista vagyok a bioritmusomnak lőttek, össze-vissza aludtam, a vizsgaidőszak még jobban súlyosbította a helyzetet. Most már ott tartok, hogy félek is elaludni, mert mindenfélét behallucinálok. Napi két órát sikerül és egy roncs vagyok, ez nem élet. Szedtem gyógyszert, de egy idő után immunis lettem rá, és rosszabb lett az alvászavarom, mint előtte, tele vagyon migrénnel is. Exemmel fél éve szakitottam, de az ő közelsége megnyugtat nagyon, míg hánykolódok órákat éjszakánként, mellette nem viccelek 2 másodperc alatt bealszok és nagyon jót alszom a karjaiban. Tudom, hogy csúnya dolog kihasználni,mert már nem szeretem, de úgy érzem így nem tudok már élni, ingerült vagyok, agresszív, egy roncs, néha napközben is hallucinálok, annyira fáradt vagyok. Visszamennék hozzá, csak hogy visszanyerjem az egészségemet és elszinészkedem, hogy szeretem. Mit gondoltok erről?2015. febr. 2. 02:29
12/12 anonim válasza:
Az alvászavar minden esetben a halálfélelemre vezethető vissza! Mi az ami miatt leginkább nem halnál meg nyugodt szívvel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!