Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Nem szokásom itt kérdéseket feltenni, de szégyellem és nem szeretném, ha megtudná bárki is.
Milyen kapcsolatban van ezzel a nővel? Munkatársak? Vagy nem lenne egyébként muszáj találkozniuk? De ő keresi a társaságát?
Szerintem az nem túl jó, hogy a párod látja, hogy ez mennyire bánt téged, és ennek ellenére ilyen fontos neki ez a nő. Fontosabb, mint a te nyugalmad, boldogságod.
Csak pár meglátás.
Először is férfi, ezért nem kérhet elnézést, ha vonzónak látja ez van. Ha vele meg is szakítja a barátságot lesz másik akihez vonzódni fog.
Másrészt milyen jogalapon várod el, hogy csak azért szakítson meg egy barátságot mert te kéred???
És a lényeg: ne ma csajjal van a baj, sem a baráti kapcsolatukkal, hanem azzal, hogy belelovalod magadat.
Megöl a féltékenység ez a helyzet!
És végül: addig pörögsz ezen, amíg a karjaiba lököd a csajnak. Most nem, de egyszer szexelni fognak ha így problémázol.
Igen, kikövetelheted, hogy ne barátozzon vele, de a rákényszerített akaratod nagyon könnyen visszaüthet tényleg.
"Attól félek, hogy beleszeretett és ezért ragaszkodik a társaságához"
". Látom, hogy szeret, ugyanakkor azt is látom, hogy vonzódik ahhoz a nőhöz is."
A saját mondataid ütik egymást. Hogy szeretett volna bele ha téged szeret???
Fogd fel, hogy 1. nem szabhatod meg kivel barátkozzon és miért. 2. féltékenységi rohamaid vannak 3. most akkor szeret, vagy sem? Döntsd már el :) 4. a kényszer visszaüt 5. ne lovald bele magadat. Azért mert féltékeny vagy, és pláne: mert te ezt most kitaláltad még nem lesz jobb 6. " már nem birom tovább" dehogynem, csak ki vagy akadva, hogy nem úgy van, ahogy te akarod, már totálisan arról szól a dolog, hogy "Tisztában vagyok vele, hogy nem lenne fair, ha döntenie kellene a barátnője és a lány barátja között, de túlságosan szeretem ahhoz, hogy dobjam" igazságtalan vagy, és kisajátítod. plusz "választás elé állítom vagy véget vetek a kapcsolatunknak"
akkor mégsem szereted túlságosan ahhoz, hogy kidobd? Megint üti egymást a kettő
7. tutibiztos lehetsz benne, hogy fel lesz hánytorgatva évek múlva, amikor esetleg más okból kifolyólag de összevesztek.
A helyzet az, hogy féltékeny vagy, belelovaltad magadat és mivel nem működött már a hiszti sem, csakzértis neked lesz igazad :)
Inkább olvasd el még egyszer a kérdést mielőtt trágárkodsz. Saját magának mond ellent a kérdező. ;)
hahó
Csak gondolj bele abba hogy mitől félsz. Ha te őt szereted akkor neked csak féltékenységből fáj az hogy mással is jól érzi magát. Ez egy kicsit ridegen hangzik de ez így van.
Velem történt hasonló: Sí tábor 4 éve. Hihetetlenül bele szerettem egy nagyon aranyos nálam 1 évvel idősebb lányba. Sokat beszélgettünk, barátok lettünk(mai napig), és ott összejött egy másik sráccal. Elsírtam magam... Nem bírtam ki azt a kínt hogy ő egy másik srácot szeret. Aztán bele gondoltam, végül is ő boldog és az nekem miért rossz? Mind1 miért boldog, de ha boldog az akit szeretsz akkor te is boldogabb leszel. Pár évre rá az egyik osztálytársammal jött össze aminek már tudtam is örülni(azért is mert a srác akivel össze jött a leg jobb barátom). Az a lényeg hogy szeresd ne pedig ki sajátítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!