Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg hogy szeretem? Egy óriási baj van. Egynemű velem.

Figyelt kérdés
Szeretném, ha lenne valami, de nem akarom ezzel elveszíteni, viszont ez is nehéz, hogy nem mondom meg neki. Szeretném ha titokban maradna és csak ő és csak én tudnék róla, és ezt nem tudom hogyan elmondani, lenne ötletetek? Nem csak egy nemet szeretek, biszexuális vagyok. Én 17, ő most lesz 16.
2010. febr. 9. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fiú vagy, vagy lány? Ez csak azért érdekes, mert a lányok jobban elfogadják a biszexualitást, mint a fiúk.
2010. febr. 9. 19:27
 2/12 A kérdező kommentje:
fiú.
2010. febr. 10. 06:12
 3/12 anonim ***** válasza:
pppfújjjjjjj
2010. febr. 10. 13:10
 4/12 anonim ***** válasza:

(első vagyok)

Húúha, úgy nehezebb az ügy. Nem tudom mit tehetnél, szerintem ha neki nincsenek ilyesfajta érzései, esetleg elmondaná egy-két embernek. : / És lehet, hogy annak nem örülnél...sok sikert, sajnos nem tudok tanácsot adni.

16/L

2010. febr. 10. 14:01
 5/12 A kérdező kommentje:
am. volt már köztünk egy kisebb dolog, ő is fogta az enyém én is az övét. Csak ezt fogadásból, meg más dolgokat is csináltunk, ahol láttuk a másikat meztelenül. Szintén fogadásból. Nem tudom h mondjam meg neki hogy próbálja ki velem. Pedig most csak ez érdekel.
2010. febr. 11. 06:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki egyenesen, amikor kettesben vagytok. De előtte kérd meg hogy lehetőleg ne nagyon akadjon ki.

Nincs abból semmi. Ha nem undorodott mikor megfogta a tiédet, akkor lehet ő is táplál irántad érzéseket.

2010. febr. 11. 14:37
 7/12 anonim válasza:
hát ja egy próbát megér, de ha nem jön be és tényleg csak biszex vagy arra az esetre biztos van olyan lány is aki tetszik :) azon nem is csámcsogna senki :D
2010. febr. 11. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Mond neki,ha hülyén reagál mond,hogy ez is fogadás volt.
2010. febr. 11. 16:23
 9/12 anonim ***** válasza:
te biszex vagy es fiatal is, ez nagyon egyszeru, sztem te nem szereted az azonos nemet csak nagyon kanos vagy, az meg beleferne ha osszejarsz egy veled egy koruval rendszeresen egy kis zacsi pacsira, majd ugy is elnovod miutan kielted magad, inkabb keress bnot tobb az ertelme es elonyosebb minden szempontbol.
2010. febr. 11. 16:42
 10/12 anonim válasza:

Látom szerettek fogadkozni. Indíts így:

Fogadjunk, hogy nem mersz fenékberakni!

Ha ő is olyan deviáns mint te, akkor menni fog a dolog. De az is jó lenne, ha elmennétek valahová egy közös kirándulásra, mondjuk Iránba. Ott orvosolnák a problémátokat.

2010. febr. 19. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!