Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek vagy mit ne, hogy visszaálljon a regi rendszer?
Parommal4honapja vagyunk egyutt.
O 29 eves en21 vagyok.
Az elejen mindig o keresett.o irt eloszor stb.
Ugy erzem ez mostanra alabbhagyott. Ha munka kozben ideje engedi felhiv.de o mondta multkor hogy en is irhatok neki. Ilyenkor beszelunk.de sokszor van hogy irja hogy melo vanmmajd ir. Es nem ir. (szerelo)
Ugy erzem mostanaban en jobban ragaszkodom hozza.kezdek megijedni....
Minden este egyutt vagyunk.mert mindketten igenyeljuk.
DE el akar koltozni otthonrol mert a tesoja e az apja rendetlenek es o ezt nem birja.kosz van stb. Mondta hogy koltozzunk ossze tavasszal.
De mar kezdek azon aggodni.hogy tenyleg azert jon at este vagy azert akar osszekoltozni mert szeret. Vagy csak mert menekulni akar otthonrol???? Ezt mibol szurhetnem le???
Es mut tegyek hogy o teperjen es hianyozzak neki?
O nagyon erzekeny.mert ha en nem keresem egybol azt hiszi hogy hisztizek stb. Nem egyszeru.... Okos tipp???
Most hogy beteg mondtam neki.hogy pihenjen... Es eljottem tole.
Nem ertette miert akarok menni.azt mondta velem is tud pihenni.
Azt mondtam dolgom van
Kivancsi vagyok fog.e majd keresni.vagy hogy neddig birja nelkulem.
Szerintem valamu megromlott ... Picit olyan mintha nem torodne velem annyit...Lehet nem szeret???
Szakitanom kene???
A szex nagy jo koztunk
Mindig meglepem...fehernemu stb
Plusz ha idom engedi sutit sutok neki. Tegnap is sutottem
Mundig igyekszem a kedvebe jarni.de egyre jobban ugy erzem hogy neki semmi sem jo
A többi részére nem válaszolok, mert ennél jobban kellene ismerni titeket. Ha jól értem egyikőtök sem egy egyszerű eset, így valószínű nem lesz soha könnyű a kapcsolatotok, de ha megbeszéltek dolgokat (nem hiszti, nem nyűglődés, felnőtt, higgadt hangon) akkor akár jó is lehet.
Ha betakar, hátadat simogatja .. szerinted mire utal? :D
Én sose szerettem ha rám másznak éjszaka, vagy bármilyen módon korlátoznak abban, hogy úgy helyezkedjek ahogy szeretek.. mondjuk amúgy is eléggé független vagyok. Ha nem durcásan fordul el akkor semmit nem számít a kapcsolat szempontjából hogy alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!