Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sürgős, mit tudnék tenni?
Az a helyzet, hogy 3 éve vagyok a barátommal, nagyon jól elvoltunk, én nagyon szeretem őt. 3 hónapja msn-n felvette őt egy 14 éves csaj, először csak beszélgettek, és mondta, hogy ne legyek féltékeny, csak barátkoznak. 1 hónap elteltével már élőben is találkoztak, de először nem mondta el nekem. Mikor megtudtam, nagyon hisztis lettem! Akkor is azt mondta, hogy nem kell féltékenykednem, mert ő szeret engem és csak barátként bírja a csajt. Tegnap viszont az történt, hogy felhívott, hogy beszélnünk kell. Mikor hazajött, leültünk és elmondta, hogy beleszeretett a csajba és, hogy nem szeretné velem tovább folytatni ezt a kapcsolatot. Mit tegyek, hogy ne hagyjon el? Én nagyon szeretem őt, és még egy hónapja ő is ezt mondta, lehetséges, hogy ennyi idő alatt megváltozott a véleménye? Vagy miért akar azzal a kis rib*ancal lenni? Kérlek segítsetek mert totál ki vagyok:'( Légyszíves csak normális válaszokat!
22/L és a barátom pedig 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!