Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sürgős, mit tudnék tenni?
Az a helyzet, hogy 3 éve vagyok a barátommal, nagyon jól elvoltunk, én nagyon szeretem őt. 3 hónapja msn-n felvette őt egy 14 éves csaj, először csak beszélgettek, és mondta, hogy ne legyek féltékeny, csak barátkoznak. 1 hónap elteltével már élőben is találkoztak, de először nem mondta el nekem. Mikor megtudtam, nagyon hisztis lettem! Akkor is azt mondta, hogy nem kell féltékenykednem, mert ő szeret engem és csak barátként bírja a csajt. Tegnap viszont az történt, hogy felhívott, hogy beszélnünk kell. Mikor hazajött, leültünk és elmondta, hogy beleszeretett a csajba és, hogy nem szeretné velem tovább folytatni ezt a kapcsolatot. Mit tegyek, hogy ne hagyjon el? Én nagyon szeretem őt, és még egy hónapja ő is ezt mondta, lehetséges, hogy ennyi idő alatt megváltozott a véleménye? Vagy miért akar azzal a kis rib*ancal lenni? Kérlek segítsetek mert totál ki vagyok:'( Légyszíves csak normális válaszokat!
22/L és a barátom pedig 24/F
24 éves létére egy 14 éves csajjal? el kell, hogy keserítselek, de a pasid egy lúzer...szerintem hagyd a francba...ha 24 éves férfi létére csak 14 éves lányokkal tud kezdeni (hogy jött össze akkor veled???), akkor egy vesztes...hagyd a francba, találsz ezerszer jobbat!
20/L
24 a pasid??Hallod jelentsd fel k*cs*g pedo ....Ha már 14 éves csajjal kezdett ki hagyd a p*csába ...
F17
A párod egy jó nagy tahó, ha érdekel a véleményem... :( 24 évesen, egy barátnővel az oldalán kikezdeni egy 14 éves nyikhaj lánnyal?
Figyelj, most nehéz lesz megértened engem, de el kell őt felejtened. Miért is kéne neked ezek után? Ha otthagyná is, hogy bíznál benne? Állandóan rettegnél, hogy félrelép, és megtenné, mert előzőleg már egyszer visszafogadtad. Hidd el, hogy ha bezárul egy ablak, akkor kinyílik egy ajtó, ugyan nem egy házon belül, de ha kitartó vagy, nem kell sokat csengetned :)
[morcsó]
14 éves csajért elhagy???? Na neee...
Hagyd el a francba, az ilyen nem normális
A csajnak most lesz 7végén a 15. szülinapja, de még nem volt köztük semmi konkrét amiért fel lehetne jelenteni... meg amúgy sem tenném, mert szeretem és nem akarnák rosszat neki, de én ezt nem bírom ki, én őrülten szeretem őt :S
miért kell leribancozni? szerintem megérdemli, mert ha lenne benne egy kis becsület akkor nem próbálkozna foglalt pasinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!