Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel mikor a neten beszélünk alig tudunk valamit beszélni. Félóra alatt megbeszéljük mi volt az nap. Ha viszont találkozunk akkor mindig van valami téma. Ez miért van? Hogy lehetne ezen javítani?.
2011. nov. 5. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
így vagyok ezzel én is.. szerintem nem lehet rajta változtatni.
2011. nov. 5. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
ne net kapcsolat legyen. élőbe jobban érzitek magatokat, jobb ugy. ne erőltesd ezt a netes cuccot.
2011. nov. 5. 22:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Suli miatt csak hétvégén tudunk találkozni. Nem tudom miért van ez, neten nem is nagyon szeretek beszélgetni...
2011. nov. 5. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Chat vagy VOIP?
2011. nov. 5. 22:05
 5/8 A kérdező kommentje:
chat. jobb lenne voip?
2011. nov. 5. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen. Olyan mint a telefon, csak nem megy rá a gatyátok. Vegyetek egy-egy mikrofont.
2011. nov. 5. 22:11
 7/8 joci23 válasza:

Sok ember neten nem olyan kommunikatív, mint személyesen.

Ezzel nincs semmi probléma. Egyetértek, az előzőekkel. Próbáljátok valahogyan élőbbé tenni a netes beszélgetést.

2011. nov. 5. 22:14
 8/8 A kérdező kommentje:
a voippal tisztában vagyok, megpróbálkozunk akkor vele:) köszönöm a válaszokat.
2011. nov. 5. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!