Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnánk szétválasztani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnánk szétválasztani őket? Egyáltalán nem érdemli meg a csaj a pasit, valamit tenni kéne. Bővebben lent!

Figyelt kérdés
18 éves lányok vagyunk. Suliban felettünk járt egy srác egyel, idén ballagott el. Minden szünetben próbáltunk vele beszélgetni, de általában sok lány volt körülötte, mert nagyon jól néz ki, így nem gyakran jött össze, de amikor mégis, flörtölt velünk, meg mindig mondta hogy na csajok, akkor majd még dumcsizunk. Közösségi oldalon mondjuk egyikőnknek sem igazolt vissza, így nem tudtunk neki csak levelet írni, amire meg nem sűrűn válaszolt,ha meg igen, akkor csak a kérdésre,amit esetlegesen feltettünk neki, a lehető legrövidebben. Velünk egy évfolyamon van egy lány. Olyan magának való, egy barátnője van, vele van mindig, nem keresi másoknak a társaságát. Egy szünetben megláttuk, hogy vele beszélgetett a srác. Igazán nem foglalkoztunk vele, mert gondoltuk köztük úgysem lehet semmi. Aztán egy hét múlva ismerősök lettek. A srác folyamatosan írogatott neki. Akkor ráírtam a lányra, kérdeztem tőle honnan ismeri, meg mi van köztük...aztán írta, hogy randit kért tőle a srác. Én azt hittem leborulok a székről. A lány nem egy szépség, tök átlagos arca van, sima barna haja, vékony testalkata. Azt hittem a srácnak azért az extrémebb, vadabb lányok jönnek be, nem ilyen szendék. Ez még suli vége fele volt, aztán utána már nem írogatott a lánynak.Most nagyjából egy hónapja léptem be közösségi oldalra, és láttam hogy a lány, a sráccal van kapcsolatban. Valahogy, szét kell szedni őket, még így az elején, ez a lány nem érdemli meg ezt az édes fiút, ő hozzánk való, őrült típus, nem hozzá, csak szenvedne mellette. Mit tehetnénk? 2 lány
2011. júl. 24. 18:56
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
93%
Szerintetek miért nem járt veletek? Mert számára ti vagytok az átlagos lányok.. Amúgy meg miért kellene szétszedni őket? Ribancok vagytok :D?
2011. júl. 24. 18:59
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny kis férgek vagytok. Más életébe, boldogságába miért kell belepiszkálni. Ha tényleg nem érdemli meg a csaj, akkor majd szakítanak. Ameddig nincs gondjuk, konfliktusuk ti csak maradjatok a s*ggeteken, és foglalkozzatok a saját dolgotokkal.
2011. júl. 24. 18:59
 3/36 A kérdező kommentje:
Itt a lány nem fogja eltűrni a dolgait....
2011. júl. 24. 19:07
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor majd szakítanak. Ne avatkozzatok bele. Akkor mind e két félt magatokra haragítjátok, és ez érthető is.
2011. júl. 24. 19:12
 5/36 anonim ***** válasza:
86%

Ótvar nagy r*bancok vagytok, és remélem, nem jön össze álnok tervetek... de ha neadjisten mégis, akkor remélem ezerszeresen kapjátok vissza a sorstól.

K u r v á k.

2011. júl. 24. 19:13
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nektek meg ku.rvara semmi közötök az egeszhez! Meg csak azt sem mondhatjatok h a srac az ismerosotok. Mi a feneert avatkoztok bele a dolgaiba. Egyszeruen csak feltekwnyek vagytok... szanalmas h 18 evesen ilyeneket muveltek amiket fent leirtal.

En lennek a srac es megtudnam h barmennyire is bele akartok avatkozni a dolgaimba foleg igy (nem utottem meg még not) de ugy basz.nalak pofan mind kettotoket h a fal adna a masikat.

Bocsi akit sertet a hangnem de elegge ideges lettem ezen.

2011. júl. 24. 19:15
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
A leírásod alapján sokkal inkább azt a lányt érdemli, és viszont, mint titeket. Nagyon gyerekesek vagytok, és szánalmasak. Elbuktátok, ti nem jöttök be neki. Ez van, lépjetek túl rajta és nőjetek fel. Mintha 12 évesek írták volna....
2011. júl. 24. 19:18
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
És amugy abba még nem.gondoltatok bele h ha egyikotok ossze.jonne vele akkor a masik mit csinalna? Akkor.is.ugyan ezt rendeznetek? Remelem.csak olyan pasit fogtok majd ki az eletben aki mocskosul kihasznal majd titelet.
2011. júl. 24. 19:24
 9/36 napietus ***** válasza:
48%
szánalmas kis ribik vagytok. remélem szüzen haltok meg :D mondjuk az gondolom már késő, max. tőlem meg a Szent István szobortól vagytok szüzek (bár utóbbi nem biztos).
2011. júl. 24. 19:37
 10/36 anonim ***** válasza:
64%
Ekkora ribancokat:S Gyűlölöm az ilyeneket, mint ti ki kéne irtani őket:S Én őrültem szeretem a barátomat és ő is engem és nekünk is rengeteg ilyen ribanc próbált bekavarni szerencsére egyiküknek sem sikerült. Gyűlöletes dögök vagytok csodálkoztok, hogy miért nem veletek jár???? Az a lány milliószor jobb tőletek, nem csak okosabb és szebb! Hagyátok őket békén! Szerencsétlen 11-12 évesek vagytok. Vagányak? Kinek kell a férgese ugyan már ti az utcára vagytok valók. Bocsi de jól felidegesítettetek remélem majd a leendő pasitok kihasznált titeket!
2011. júl. 24. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!