Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk szétválasztani őket? Egyáltalán nem érdemli meg a csaj a pasit, valamit tenni kéne. Bővebben lent!
Figyelt kérdés
18 éves lányok vagyunk. Suliban felettünk járt egy srác egyel, idén ballagott el. Minden szünetben próbáltunk vele beszélgetni, de általában sok lány volt körülötte, mert nagyon jól néz ki, így nem gyakran jött össze, de amikor mégis, flörtölt velünk, meg mindig mondta hogy na csajok, akkor majd még dumcsizunk. Közösségi oldalon mondjuk egyikőnknek sem igazolt vissza, így nem tudtunk neki csak levelet írni, amire meg nem sűrűn válaszolt,ha meg igen, akkor csak a kérdésre,amit esetlegesen feltettünk neki, a lehető legrövidebben. Velünk egy évfolyamon van egy lány. Olyan magának való, egy barátnője van, vele van mindig, nem keresi másoknak a társaságát. Egy szünetben megláttuk, hogy vele beszélgetett a srác. Igazán nem foglalkoztunk vele, mert gondoltuk köztük úgysem lehet semmi. Aztán egy hét múlva ismerősök lettek. A srác folyamatosan írogatott neki. Akkor ráírtam a lányra, kérdeztem tőle honnan ismeri, meg mi van köztük...aztán írta, hogy randit kért tőle a srác. Én azt hittem leborulok a székről. A lány nem egy szépség, tök átlagos arca van, sima barna haja, vékony testalkata. Azt hittem a srácnak azért az extrémebb, vadabb lányok jönnek be, nem ilyen szendék. Ez még suli vége fele volt, aztán utána már nem írogatott a lánynak.Most nagyjából egy hónapja léptem be közösségi oldalra, és láttam hogy a lány, a sráccal van kapcsolatban. Valahogy, szét kell szedni őket, még így az elején, ez a lány nem érdemli meg ezt az édes fiút, ő hozzánk való, őrült típus, nem hozzá, csak szenvedne mellette. Mit tehetnénk? 2 lány2011. júl. 24. 18:56
31/36 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen a lány sem fog örülni, ha igazunk lesz,szóval...
2011. júl. 26. 12:17
32/36 B.angel válasza:
ÉS nektek ez a boldogság... szóval? Az lehetetlen, hogyha olyan is VOLT, hangsúlyozom VOLT a srác, akkor nem változhatott meg? És nem találhatta meg a hozzáillő lányt? Ne legyetek kis féltékeny agyatlan p*csák, mert nem származik belőle semmi jó!
33/36 A kérdező kommentje:
Hát, nem hiszem hogy csak úgy egyik napról a másikra megváltozott volna...
2011. júl. 26. 14:13
34/36 napietus válasza:
hagyjad B. Angel, evolúciós zsákutcák az ilyenek.
35/36 B.angel válasza:
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :@ Csak felidegesít.. de igazad van, úgyse fogják fel. Most mit próbáljam meg megértetni olyanokkal, akik buták ehhez. Majd felnőnek.
36/36 anonim válasza:
Uhh banyek annyira felidegesitettem ezen magam. mi alapján dőntitek el azt hogy egy ien kis szende lány miért ne járhatna jóképű sráccal és ha neki nem a ti beképzelt esetleg ti buta nem normális gondolkodásotok kell hanem normális tanult lány aki aranyos stb stb és másik meg mikőződ hozzá szét ne merjétek
választani őket ha akrnak szét válnak. Az ien lányok érdemlik igazán a boldogságot nőjetek már fel 18 évesen gratula ennyi ésszel szabad lábon és ha szűz honan ntudod látásról nem tud hatod te uhh sok sikert a szende vékony barna hajú lánynak . Ti meg kopjatok le erről
ATI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!