Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnánk szétválasztani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnánk szétválasztani őket? Egyáltalán nem érdemli meg a csaj a pasit, valamit tenni kéne. Bővebben lent!

Figyelt kérdés
18 éves lányok vagyunk. Suliban felettünk járt egy srác egyel, idén ballagott el. Minden szünetben próbáltunk vele beszélgetni, de általában sok lány volt körülötte, mert nagyon jól néz ki, így nem gyakran jött össze, de amikor mégis, flörtölt velünk, meg mindig mondta hogy na csajok, akkor majd még dumcsizunk. Közösségi oldalon mondjuk egyikőnknek sem igazolt vissza, így nem tudtunk neki csak levelet írni, amire meg nem sűrűn válaszolt,ha meg igen, akkor csak a kérdésre,amit esetlegesen feltettünk neki, a lehető legrövidebben. Velünk egy évfolyamon van egy lány. Olyan magának való, egy barátnője van, vele van mindig, nem keresi másoknak a társaságát. Egy szünetben megláttuk, hogy vele beszélgetett a srác. Igazán nem foglalkoztunk vele, mert gondoltuk köztük úgysem lehet semmi. Aztán egy hét múlva ismerősök lettek. A srác folyamatosan írogatott neki. Akkor ráírtam a lányra, kérdeztem tőle honnan ismeri, meg mi van köztük...aztán írta, hogy randit kért tőle a srác. Én azt hittem leborulok a székről. A lány nem egy szépség, tök átlagos arca van, sima barna haja, vékony testalkata. Azt hittem a srácnak azért az extrémebb, vadabb lányok jönnek be, nem ilyen szendék. Ez még suli vége fele volt, aztán utána már nem írogatott a lánynak.Most nagyjából egy hónapja léptem be közösségi oldalra, és láttam hogy a lány, a sráccal van kapcsolatban. Valahogy, szét kell szedni őket, még így az elején, ez a lány nem érdemli meg ezt az édes fiút, ő hozzánk való, őrült típus, nem hozzá, csak szenvedne mellette. Mit tehetnénk? 2 lány
2011. júl. 24. 18:56
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha kikéred magadnak, hogy irigy lennél, akkor magyarázd már el, hogy miért nem inkább a saját kib@szott dolgotokkal és életetekkel törődtök? Én is látok a környezetemben egymáshoz nem illő párokat, még a számra se venném őket, nemhogy szétválasztani? Nem baj, kislányok, előbb-utóbb úgyis mindenki azt kapja, amit megérdemel, majd az életetek igazolja ezt.
2011. júl. 25. 13:35
 22/36 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy nem beszéltük vele sokat, de attól hallottunk történeteket a dolgairól...
2011. júl. 25. 15:07
 23/36 B.angel ***** válasza:
jaa... az más... akkor az azt jelenti, hogy mert xy ról hallottál valamit, az 100000%-ig igaz. Értem! Furcsa módon működtök ti! :)
2011. júl. 25. 17:08
 24/36 krisztike.(: válasza:
lányok hova valósiak vagytok.?
2011. júl. 25. 17:24
 25/36 A kérdező kommentje:
Hát de nem is egy szende kis szűz fiúnak néz ki, azt tegyük hozzá. Ezért, valószínűleg van valóságalapja a sztoriknak.
2011. júl. 25. 18:07
 26/36 B.angel ***** válasza:
Jézusmária! Te nagyon sötét vagy! :) Azért mert úgy néz ki ahogy, az azt jelenti, hogy egy utolsó szemétláda a csajokkal, mert csak kihasználja őket? Vagy hogy nem illi k a csajhoz? Mégis mi alapján döntöd te el, hogy ki milyen és kihez illik? :)
2011. júl. 25. 18:11
 27/36 A kérdező kommentje:
100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem fog várni a csajra...Ezért is fog pórul járni a csaj. Ő meg hozzá túl szende, egyből tuti nem adja majd oda magát. Erre a nyakamat merem tenni, ez végett le nemsokára vége..
2011. júl. 25. 20:12
 28/36 B.angel ***** válasza:
A nyakadat nyugodtan odaadhatod, nem sokat ér ilyen buta fejjel rajta :)
2011. júl. 25. 20:32
 29/36 napietus ***** válasza:
" egyből tuti nem adja majd oda magát" igen, és épp ezért értékesebb a pasik szemében egy szál haja is, mint ti ketten a másik r*banccal együttvéve. a gyémánt se érne semmit, ha a földön heverne szanaszét, és bárki felszedhetné. akkor útalapba használnák max. nem ékszerekbe foglalnák. ezért nem értek ti ketten se semmit sem.
2011. júl. 25. 23:44
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Ó, most az jön, hogy igazából a fiú gonosz és a lányt véditek??
2011. júl. 25. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!