Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnánk szétválasztani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnánk szétválasztani őket? Egyáltalán nem érdemli meg a csaj a pasit, valamit tenni kéne. Bővebben lent!

Figyelt kérdés
18 éves lányok vagyunk. Suliban felettünk járt egy srác egyel, idén ballagott el. Minden szünetben próbáltunk vele beszélgetni, de általában sok lány volt körülötte, mert nagyon jól néz ki, így nem gyakran jött össze, de amikor mégis, flörtölt velünk, meg mindig mondta hogy na csajok, akkor majd még dumcsizunk. Közösségi oldalon mondjuk egyikőnknek sem igazolt vissza, így nem tudtunk neki csak levelet írni, amire meg nem sűrűn válaszolt,ha meg igen, akkor csak a kérdésre,amit esetlegesen feltettünk neki, a lehető legrövidebben. Velünk egy évfolyamon van egy lány. Olyan magának való, egy barátnője van, vele van mindig, nem keresi másoknak a társaságát. Egy szünetben megláttuk, hogy vele beszélgetett a srác. Igazán nem foglalkoztunk vele, mert gondoltuk köztük úgysem lehet semmi. Aztán egy hét múlva ismerősök lettek. A srác folyamatosan írogatott neki. Akkor ráírtam a lányra, kérdeztem tőle honnan ismeri, meg mi van köztük...aztán írta, hogy randit kért tőle a srác. Én azt hittem leborulok a székről. A lány nem egy szépség, tök átlagos arca van, sima barna haja, vékony testalkata. Azt hittem a srácnak azért az extrémebb, vadabb lányok jönnek be, nem ilyen szendék. Ez még suli vége fele volt, aztán utána már nem írogatott a lánynak.Most nagyjából egy hónapja léptem be közösségi oldalra, és láttam hogy a lány, a sráccal van kapcsolatban. Valahogy, szét kell szedni őket, még így az elején, ez a lány nem érdemli meg ezt az édes fiút, ő hozzánk való, őrült típus, nem hozzá, csak szenvedne mellette. Mit tehetnénk? 2 lány
2011. júl. 24. 18:56
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik, több van a srácban, mint amit ti láttatok benne. Különben is, hadd döntse el ő maga, hogy ki érdemli meg.
2011. júl. 24. 20:17
 12/36 anonim ***** válasza:
68%
Büdös r*bancok vagytok,azzal a lánnyal 100x jobban járt a srác:)
2011. júl. 24. 20:51
 13/36 anonim ***** válasza:
89%

A k.rva anyátokat, tetves rosszindulatú, sötét kis ribancok. Gyűlölöm az ilyen magukat nőnek nevező förmedvényeket. Egyértelmű, hogy az IQ-tok a béka s.gge alatt van. Láttatok egy helyes srácot és azt hittétek, hogy majd a külsőtökkel mindent elérhettek és most, hogy ez nem jött össze, ki vagytok akadva. Lehet, hogy a srác nem egy ilyen megjátszós hülye nagy arcú party g.ci és sokkal fontosabbak neki az érzelmek, minthogy felpróbáljon két ilyen retek ribancot. K.rvára örülök, hogy megöl titeket a féltékenység. Remélem soha az életben nem jön össze a dolog. És mégis hogy képzeltétek, hogy majd ketten jártok vele? Egyiké hétfőtől szerdáig, a másiké pedig csütörtöktől szombatig, vasárnap meg közös? Vagy mégis, hogy.

És mégis honnan tudod, hogy milyen típus, amikor még egy szót sem váltottál vele? Szerintem pedig mellettetek szenvedne, mert hosszútávra senkinek sem kell egy ilyen hülye üres fejű, beképzelt p.csa, még egy dugásra sem, mert van akinek fontosabbak az érzések, de persze ezt ti úgysem fogjátok fel.

Neked egy 110 kilós kopasz állat való, aki kiveri unalmában a fogadat. Na az igazán vad és őrült típus.

Már rég b.szott fel kérdés ennyire.

2011. júl. 24. 20:59
 14/36 B.angel ***** válasza:
46%

:D Utolsó

És igen igaza van! Szánalmas kis r*bancok vagytok. Nem is mondok semmi mást, fulladjatok meg az irigységben! :)

2011. júl. 25. 08:48
 15/36 A kérdező kommentje:
Nem, ha arról lenne szó nem osztanánk el...nyilván...és, azért csak nem fulladunk meg az irigységben...
2011. júl. 25. 09:27
 16/36 anonim ***** válasza:
64%
A Jóisten mentsen meg az ilyen aljas, irigy, rosszindulatú sz@rházi k.rváktól... milyen emberek vannak, úristen....
2011. júl. 25. 10:32
 17/36 B.angel ***** válasza:
73%

De remélem mégiscsak ! :D

Fúj, de rohadt undorító mocskos ringyók vagytok ti ketten! Na sebaj, de legalább a srác normális lánnyal van együtt, és csak ez a lényeg! :)

2011. júl. 25. 11:41
 18/36 A kérdező kommentje:
Azért sem lesznek együtt sokáig, mert a csaj nem fogja valami hamar beadni a derekát, a csávó "hódításaiból" kiindulva, ő meg nem fog hónapokat várni rá!
2011. júl. 25. 13:05
 19/36 napietus ***** válasza:
48%
az nektek mind1, mert egy papucsállatkánál egy fokkal értelmesebb srác akkor is inkább a fa odvába dugná, mint belétek, ha az utolsó nők lennétek a Földön.
2011. júl. 25. 13:07
 20/36 B.angel ***** válasza:
100%
Így van! És nem azt írtad, hogy nem is ismered a srácot? Mert hát akkor nem nagyon tudhatod. Ha mégis olyan a srác, akkor majd a lány észreveszi, de akkor a lányt nem érdemli meg! Ha mégse olyan a fiú, akkor boldogan fognak együtt lenni, titeket meg majd megesz a sárga irigység! :) Tuti 18 éves vagy? Nem annyinak látszol az írásaid alapján.
2011. júl. 25. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!