Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon sürgős, mit tudnék tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sürgős, mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 3 éve vagyok a barátommal, nagyon jól elvoltunk, én nagyon szeretem őt. 3 hónapja msn-n felvette őt egy 14 éves csaj, először csak beszélgettek, és mondta, hogy ne legyek féltékeny, csak barátkoznak. 1 hónap elteltével már élőben is találkoztak, de először nem mondta el nekem. Mikor megtudtam, nagyon hisztis lettem! Akkor is azt mondta, hogy nem kell féltékenykednem, mert ő szeret engem és csak barátként bírja a csajt. Tegnap viszont az történt, hogy felhívott, hogy beszélnünk kell. Mikor hazajött, leültünk és elmondta, hogy beleszeretett a csajba és, hogy nem szeretné velem tovább folytatni ezt a kapcsolatot. Mit tegyek, hogy ne hagyjon el? Én nagyon szeretem őt, és még egy hónapja ő is ezt mondta, lehetséges, hogy ennyi idő alatt megváltozott a véleménye? Vagy miért akar azzal a kis rib*ancal lenni? Kérlek segítsetek mert totál ki vagyok:'( Légyszíves csak normális válaszokat!

22/L és a barátom pedig 24/F

2010. febr. 9. 15:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

Van barátom képzeld,és ráadásul 21 éves és már 7hónapja együtt vagyunk...

Gondolom most jönnek a nagyokosok leribancozni....

2010. febr. 9. 15:50
 22/31 A kérdező kommentje:
Ha normálisan jöttetek össze és nem volt neki barátnője és neked se pasid akkor nincs oka senkinek leribancozni téged... de most te mit tennél az én helyzetemben, ha ez történne meg veled? :S
2010. febr. 9. 15:53
 23/31 anonim ***** válasza:

Nemvolt ép senkink.

Fogalmam sincs,hogy én mit tennék,de ha csak igy elhagy,akkor nemvolt elég erős a szerelmetek....

Szerintem hagyjatok egy kis időt,beszéljétek át a dolgokat.De arról nem tehetnek,hogy egymásba szerettek...Nemigazán kellett vna hagyni az msn-ezgetést

2010. febr. 9. 15:58
 24/31 A kérdező kommentje:
hát szerintem a szerelmünk elég erős volt, néha veszekedtünk, de amúgy semmi komoly... nem lehet, hogy ez csak hirtelen fellángolás nála? hagyjak időt neki és visszajön hozzám? de nem birnám ki, hogy tudom mással van :S
2010. febr. 9. 16:14
 25/31 anonim ***** válasza:

Hát tenni nem nagyon tudsz semmit. El kell engedned, mert ő menni akar és ezt nem tudod megakadályozni. Tudom h nehéz, engem is hagytak már el, de túl kell lépned rajta. Sajnos semmi sem tart örökké, főleg nem a szerelem. Kevés az olyan szerelem ami tényleg hosszú-hosszú évekig kitart. Ha jót akarsz magadnak akkor megpróbálod őt elfelejteni, tudom, hogy nagyon nehéz, de nincs más választásod. Ne bízz abban, hogy csak fellángolás és majd vissza megy hozzád, megtörténhet, de nem biztos, hogy meg fog történni. Remélem, hogy összetudod szedni magad és elengedni őt. Majd jön más aki épp oly fontos lesz és akit majd ugyanúgy szerethetsz és aki nem fog elhagyni egy kislányért.

19/L

2010. febr. 9. 16:27
 26/31 anonim ***** válasza:
A barátod pedofil.
2010. febr. 9. 16:55
 27/31 anonim ***** válasza:
nezd.. elhiszem, h rossz érzés, de hagyd ott!! aki egyszer megteszi, maskor is megfogja!! de honnan tudta a csaj a pasid msn - cimet? annyit azért vegyel figyelembe, h legalább eléd mert állni, és elmondta. ha visszakönyörgöd magad hozza, akkor megeshet, h megcsal. azt akarod??
2010. febr. 9. 17:03
 28/31 anonim ***** válasza:

1. Az a 24 éves pasi,aki kikezd egy 14 éves lánnyal,az egyrészt nem normális,másrészt több,mint furcsa.Arra nem méltatnám ezt a hangyást,hogy akár csak egy könnycseppet is ejtsek érte.Most komolyan,az agyilag defektes,aki érett férfi létére elhiszi,hogy illik hozzá egy minden tekintetben kislány.

2. Nehogy már a Kérdező legyen a hibás,mert a barátja nem szereti őt,és ráadásul egy komplett idióta csődtömeg!Ez a pasi hibája,mert ő csapta be azt,aki szereti őt.Egy kis taknyos nem tudom,miben lenne jobb egy felnőtt nőnél...A kiscsajt is majd jól hanyatt fekteti,aztán Viszont látásra!Mielőtt elkezdenétek a szöveget,hogy mert én ezt nem tudhatom,meg ilyen-olyan hülye vagyok,közlöm veletek,hogy pár évvel idősebb,és pár tapasztalattal azért gazdagabb vagyok némelyik válaszolónál.

3. Te meg Kérdező,fejezd be ezt az értelmetlen siránkozást,mert nem érdemel meg Téged egy ilyen pasi,aki ráadásul még agyilag sem százas!Felejtsd el,találsz Te magadnak ezerszer jobbat,és megbízhatóbbat!

2010. febr. 9. 18:10
 29/31 anonim ***** válasza:

18:10-es te kissé messzire mentél azért! Én 21 vagyok és a barátnőm 15 éves és nagyon de nagyon jól elvagyunk együtt!!! Nem is gondolnád, hogy mennyire érett felfogással áll a dolgokhoz, és a válaszodból ítélve nem volt még ilyen kapcsolatod, szóval ha lehetne akkor kissé tapintatosabban fogalmazd meg a válaszaidat!

A kérdezőnek pedig annyit, hogy a pasid ha őt választotta akkor ezért nem hibáztathatod, hagyjad, hogy boldog legyen és próbálj te is az lenni valaki mással :/

2010. febr. 9. 18:38
 30/31 A kérdező kommentje:
és miben jó az a 15 éves kiscsaj? Amúgy úgy döntöttem, hogy hallgatok a többségre, és még ha nagyon nehéz és nagyon fáj is, szakítani fogok a barátommal :( köszi mindenkinek a válaszokat!
2010. febr. 9. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!