Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bajban vagyok, most mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajban vagyok, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy olyan férfiba lettem szerelmes immáron 4 éve, akinek felesége van. Folyamatosan ment a hitegetés, hogy elhagyja az asszonyt, meghát látszólag azokban az időpontokban, amikor együtt voltunk úgy tűnt, hogy nagyon szeret engem. Sajnos egy éve súlyos betegséget állapítottak meg nálam, aminek következtében az orvos döntéshelyzet elé állított: vagy egy éven belül gyerek vagy soha. Ez az egy év mostanra lerövidült 3 hónapra. Szóltam az apa jelöltnek, de hallani sem akart róla. Pluszba bejött egy új probléma: a felesége terhes lett. Engem szorít az idő, második gyerekről hallani sem akar (hisz egyet sem akart volna)viszont ha most nem jön össze, már sose fog összejönni. Kétségbe vagyok esve, a napjaim meg fogynak.

Ki mit tenne a helyemben?

2010. febr. 9. 10:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Elég rossz helyzetben vagy. Esetleg más valakitől? Legalább te tudod mennyi időd van, hogy legyen gyereked. Nálam meg még azt sem tudják lehet e. :( 29/N.
2010. febr. 9. 10:32
 2/15 anonim ***** válasza:
Téged egy kicsit sem zavar, hogy téged hü*e módjára hiteget, otthon meg az asszonyt pakolja? Most komolyan nemtom kedvesebben leírni, lépjél már túl rajta, a "határidő" miatt meg ne szülj gyereket.
2010. febr. 9. 10:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Tajgetosz
2010. febr. 9. 10:36
 4/15 anonim ***** válasza:

Hú nagyon sajnállak:(

Nem igazán tudom, hogy mit lehet ilyenkor csinálni, ami igazán jó. Nincs más jelölt? Esetleg valaki, aki csak a biológia részét vállalja be a dolognak? Tudom, nem a legjobb, de lehet, hogy utólag úgy látod majd, hogy ezt is bevállaltad volna a gyerekért. Szorítok neked, hogy valami összejöjjön!

2010. febr. 9. 10:36
 5/15 anonim ***** válasza:
A súlyos betegséged ugye nem halálos?
2010. febr. 9. 10:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez nehéz kérdés,lehet,hogy sohasem lesz,mert erölködéssel,nem igazán jó a ismerkedés:(kitartást!
2010. febr. 9. 10:41
 7/15 A kérdező kommentje:
nem halálos. 3 hónap múlva kipakolnak, ha nem teszik, na az halálos...
2010. febr. 9. 10:42
 8/15 anonim ***** válasza:
Figyelj! Ha három hónap múlva megtörténik a műtét, akkor mindenképpen elvagy késve a gyermekvállalással. Gondolj bele, ha most esnél teherbe nem biztos hogy kitudnád hordani a kicsit, ha ekkora a baj. Én nem kockáztatnék, ezt a faszit meg lapátra, és ki vele az utcára!
2010. febr. 9. 10:47
 9/15 anonim válasza:
az utolsónak igaza van nem szabad kockáztatni a pasi meg mehet haza az asszonyhoz gondolj csak bele sajna Te nem kellesz neki !! 30f
2010. febr. 9. 10:56
 10/15 anonim ***** válasza:

alapszabály!tilos nős férfival kavarni,soha de soha nem adjuk oda magunkat nős f*sziknak!

...ne hagyd,hogy elrontsa az egész életed..lehet még gyermeked,ha hajlandó leszel örökbe fogadni.Ha találsz egy megértő normális!!!férfit,ő is szívesen fogad majd örökbe veled.Ne hagyd,h az egészséged felesleges kapcsolatokra menjen...

Kalap meg a bot,de sürgősen,mielőtt még elveszted minen nőiességed kívül belül...

2010. febr. 9. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!