Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajban vagyok, most mit tegyek?
Egy olyan férfiba lettem szerelmes immáron 4 éve, akinek felesége van. Folyamatosan ment a hitegetés, hogy elhagyja az asszonyt, meghát látszólag azokban az időpontokban, amikor együtt voltunk úgy tűnt, hogy nagyon szeret engem. Sajnos egy éve súlyos betegséget állapítottak meg nálam, aminek következtében az orvos döntéshelyzet elé állított: vagy egy éven belül gyerek vagy soha. Ez az egy év mostanra lerövidült 3 hónapra. Szóltam az apa jelöltnek, de hallani sem akart róla. Pluszba bejött egy új probléma: a felesége terhes lett. Engem szorít az idő, második gyerekről hallani sem akar (hisz egyet sem akart volna)viszont ha most nem jön össze, már sose fog összejönni. Kétségbe vagyok esve, a napjaim meg fogynak.
Ki mit tenne a helyemben?
Hú nagyon sajnállak:(
Nem igazán tudom, hogy mit lehet ilyenkor csinálni, ami igazán jó. Nincs más jelölt? Esetleg valaki, aki csak a biológia részét vállalja be a dolognak? Tudom, nem a legjobb, de lehet, hogy utólag úgy látod majd, hogy ezt is bevállaltad volna a gyerekért. Szorítok neked, hogy valami összejöjjön!
alapszabály!tilos nős férfival kavarni,soha de soha nem adjuk oda magunkat nős f*sziknak!
...ne hagyd,hogy elrontsa az egész életed..lehet még gyermeked,ha hajlandó leszel örökbe fogadni.Ha találsz egy megértő normális!!!férfit,ő is szívesen fogad majd örökbe veled.Ne hagyd,h az egészséged felesleges kapcsolatokra menjen...
Kalap meg a bot,de sürgősen,mielőtt még elveszted minen nőiességed kívül belül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!