Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem? (Egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? (Egy srác bajban)

Figyelt kérdés

Van egy lány akit már 3 éve ismerek, az első pillanatól tetszik és én is megtetszettem őneki anno...Azóta sok mindenen mentünk keresztül de nem volt semmi...semmi...aztán most három év múlva újra szerelmes lett belém, de én nem fogom a jeleket..... értitek?És anno úgy volt hogy mikor ő is szeretett és viszonozni próbáltam "mindíg", másnap egy másik csávóval járt ezt 4x-vagy 5x csinálta meg velem...most újra tetszettem neki aztán viszonoztam is.... tudod ölelkeztünk megcsókoltam a nyakát még mikor a barátai is elhagytákmert valami miatt berágtak rá és tök magányos volt, akkor is én voltam mellette és másnap egy csávónál bepróbálkozott, de nem sikerült neki...hála ég.Azt még elmondom, hogy találkozom vele minden nap, beszélünk meg minden, ölelget. És most is mindig a szemembe néz...mint az első legeslegelső pillanatban amikor találkoztunk.......Szóval kérlek segítsetek! Mondjátok el milyen helyzetben kéne cselekednem(főleg a lányok válaszát várom de a fiúk is megoszthatják tapasztalataikat

Előre is köszönöm:Egy bajtársatok

2011. jún. 14. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"aztán most három év múlva újra szerelmes lett belém, de én nem fogom a jeleket..... értitek?" Nem, nem értitek. Ha tudod, hogy szerelmes beléd, akkor mégis "fogod a jeleket".

"másnap egy másik csávóval járt ezt 4x-vagy 5x csinálta meg velem..."

" akkor is én voltam mellette és másnap egy csávónál bepróbálkozott, de nem sikerült neki...hála ég."

Ez a csaj akkora egy ribanc, már ne is haragudj, egy fűszálat nem tennék érte keresztbe...nehogy már rajta múljon a boldogságod, hülye ne legyél, ezerszer jobbat találhatsz.

2011. jún. 14. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
ja és 21/L
2011. jún. 14. 16:30
 3/6 bix ***** válasza:
73%
pff ilyen csajt meg se fektetnék nem hogy még pedálozzak mint egy mamusz hogy jajmár talán lesz valami. ugyanmár. aki ilyen szinten lesajnál és nem tudja mit akar, egyik pasit a másik után pörgeti... még barátnak se tartok ilyet...
2011. jún. 14. 16:34
 4/6 A kérdező kommentje:
kössz, utoljára megpróbálom de ha nem hát ba***a meg le****om
2011. jún. 14. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
egy tárazást ha megér a csaj, ha ez se jön össze, szard le!!
2011. jún. 14. 17:49
 6/6 A kérdező kommentje:
így van....
2011. jún. 14. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!