Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A neten megismertem egy csajt, de bajban vagyok. Hogy tudnék msn-re felmenni?

Figyelt kérdés
Szóval elkezdtem ismerkedni egy csajjal egy társkeresőről, és még régebben kérdezte, vane nekem msn-em, én meg rávágtam, hogy "igen" közbe meg nincs is, és tegnap kérte adjam meg neki, de akkor azt mondtam majd holna (ami ma van) szóval hamarosan jönni fog fel és akkor msneznünk kell. Én előtte fel akartam regizni, mert nekem nincs is msnem. De nem sikerül béna vagyok hozzá, sajnos az infó tudásom erősen korlátozott :( Hogy tudnék oda regizni, ha van e-mail címem???
2011. júl. 24. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
meg ne tedd biztos egy nyálcsorgató szőrös dagadt ápolatlan faszi!!!
2011. júl. 24. 15:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Dehogy, na hogy regizzek fel? a Gépre már letöltöttem
2011. júl. 24. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Meg adsz egy email címet és hozzá egy jelszót.Aztán fölveszed a csajt ő is egy email címen van fent.Ismerős felvétele arra kell klikkelni és beírni a csaj mail címét.Vagy megadod a csajnak azt a mail címet amivel te bejelentkezel hogy ő vegyen fel téged.
2011. júl. 24. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha elakadsz írd le,hogy mit nem értesz megpróbálok segíteni.
2011. júl. 24. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Hála istennek sikerült :D
2011. júl. 24. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:

ha letöltötted a programot akkor nyisd meg ott előjön az h bejelentkezés ez a szó alatt ez a szöveg van "Jelentkezzen be a Windows Live ID azonosítójával.Még nincs?Regisztrálja magát." a regisztrálja magát szóra rámész és előhoz egy netes oldalt innentől kezdve nagyon egyszerű kitöltöd az üres részeket. ha valami segítség még kell szólj nyugodtan

16/L

2011. júl. 24. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!