Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek akkor, kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek akkor, kedves lányok, ha tudnátok, hogy bajban lesztek valami miatt? Szexcumó!

Figyelt kérdés

Egész egyszerűen, tudjátok, hogy az expacákotoknak olyan képek, videók, információk vannak a birtokában, amivel megnehezíthetné, pokollá tehetné az életeteket?

És nem tudjátok, hogy mikor fogja felhasználni, voltaképp idő kérdése, de valamikor, valamennyit közülük, biztosan.

Hogy bírnátok ezt elviselni?

Vagy úgy gondolnátok, hogy "ha eddig nem használta fel, most sem fogja"?

Vagy azt gondolnátok, "ó, ugyan, ő nem olyan"?

Na és emeljük a téteket: mi van akkor, ha ráadásul Ti szakítottatok Vele, nagyon rondán?

Soha nem tudom megérteni azokat a lányokat, akik ezt így megkockáztatják.

2011. júl. 4. 00:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Eleve nem lennének a birtokában, ha nálam meg nem lennének hasonlóan durva információk és felvételek róla.
2011. júl. 4. 00:33
 2/15 A kérdező kommentje:
Gondolod? Nekem már voltak "durva dolgok" (mindent beleértve) lányokról, míg nekik kb. semmi rólam. Mondjuk nem volt okom rá visszaélni vele, de megtehettem volna.
2011. júl. 4. 00:35
 3/15 anonim ***** válasza:
Beleegyeztek, vagy személyiségi jogokat sértő rejtett kamerás felvételek voltak?
2011. júl. 4. 00:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Beleegyeztek, természetesen... Nem vagyok holmi aberrált állat, aki a középsuli öltözőjébe csempészi táncikálva, karbantartónak öltözve a rejtett kamerát. :)
2011. júl. 4. 00:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én csak tudom, hogy mibe egyeznék bele.
2011. júl. 4. 00:40
 6/15 A kérdező kommentje:
Majd Rólad is előkerül előbb-utóbb valami pikáns videó, mi?
2011. júl. 4. 00:41
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom elképzelni, honnan.
2011. júl. 4. 00:58
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerencsére rólam senki nem csinált még ilyen képet, de ha mégis csinálna valaki és visszaélne vele, jaj, lenne hadd el hadd:)
2011. júl. 4. 02:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Én eleve nem engedem,h kép meg videó készüljön szexről,meztelen testemről.Sose lehet tudni senkinél,h mikor akar kib*szni veled,és ez így kiküszöbölhető.Hányszor áldottam az eszem,h nem adtam senkinek ilyesmit,már biztos ott virítanék vhol.
2011. júl. 4. 11:19
 10/15 anonim válasza:
Én eleve nem is videóznám le meg semmi ! De ha a volt pasi nem olyan fajta aki mindenkinek elmondja hogy mit csinálták akkor ha eddig nem tette ezután se fogja az én exem is elég durván szakítottam vele és megaláztam a haverjai előtt de nem tett olyat amivel nekem rosszat tudna tenni !!
2011. júl. 17. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!