Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk miért lesztek zavarba ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért lesztek zavarba ha a volt barátnőtök jön szóba?

Figyelt kérdés
HA a volt barátom és a haverjai között szóba kerülök,akkor mindig zavarba lesz,elvörösödik és "csillog" a szeme,olyan arca lesz mint aki fülig szerelmes.Meg ha szóba hoznak,h pl ők azt látták rajtunk,h nem vagyunk közömbösek egymásnak akkor terelni kezd és h te biztos nem láthattál semmit.Miért van ez igy?Még akarna tőlem vmit?
2011. márc. 6. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szeret még téged. Vagy szimplán kínos neki a téma. Ha nagyon akar valamit, akkor majd lép. Ha meg tetszik neked, akkor küldjél jeleket. Az hogy 2 ember szakít, még nem jelenti, hogy ne lehetne tiszta lappal, friss gondolatokkal, célokkal újrakezdeni. Kérdezd meg magadtól, hogy szeretnél-e tőle valamit. Ha igen, akkor tegyél érte, mert lehet nem mer lépni. Ha nem, akkor meg hagyd, keress mást, idővel meg majd lekopik a srác.
2011. márc. 6. 10:35
 2/6 böiler ***** válasza:
Én például azért, mert még szeretem.
2011. márc. 6. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is azért kínos, mert még mindig szerelemes vagyok belé, és megőrülök nélküle. :S Nem csak zavar a téma de fáj is.
2011. márc. 6. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért, mert még mindig szerelmes beléd, csak valamiért (mondjuk pont a szakítás miatt) nem mer lépni, mert tiszteletben tartja a döntésedet. Amíg nem ismered be, hogy rosszul döntöttél, addig nem is fog lépni, mert Ő egy igazi, nemes, érzelmes férfi.

Itt csak az a kérdés, hogy Te mit akarsz. Ezt neked kell tudnod, csak egyre kérlek, hogy biztos legyél benne ha akarsz valamit és kétszer ne szívasd meg szegényt, elég volt neki egyszer is átélni a szakítást.

2011. márc. 6. 13:24
 5/6 A kérdező kommentje:
2szer jártunk már. Mind a kétszer ő döntött a szakítás mellett.(elsőnek azért,mert ahogy összejöttünk egyből külön töltöttünk 4hetet, másodjára meg a vicceimet is komolyan vette...)Minden nap beszélünk msn-en, minden pénteken találkozunk,karácsonyra sznapra is vettünk egymásnak ajándékot.Állítása szerint azért nem akar bnőt,mert nem sok ideje van.(suli,melo)Közös havernak egyszer nem mondta,h nem akar tőlem semmit,csak annyit mondott,h nem tudom,nincs időm.
2011. márc. 6. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor még nem is szakítottatok igazán, mert mindig kéznél vagy. El kell szakadnod tőle, minden kapcsolatot megszakítani, nem itt ajándékozgatni. Most akkor veled van vagy nincs? Ha megvan a válasz, akkor meg nem kell nyafogni, hanem úgy is kell viselkedni.

Ha ennyire nem tudja mit veszít, akkor lépni kell, el kell felejteni. Kapsz majd jobbat az élettől.

2011. márc. 7. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!