Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ezt megengednétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ezt megengednétek a barátnőtöknek ha szeretnétek még belefér?

Figyelt kérdés

AZ igazság az hogy 1 hóapja vagyunk együtt de régebbről ismerem viszont vagy néha el eltűnik így délután vagy néha este és most bevallotta nekem hogy mellékesként szokott férfiakat vállalni támogatásért cserébe de neki ez semmit nem is jelent és nem is élvezni agyban teljesen kikapcsol és nem is ott van és engem szeret mert belémszeretet viszont ezt még úgy most abbahagyni nem szeretné mert elég jövedelmező és amiket mondott tényleg sokat keres meg ebből elvinne engem nyaralni is most álmai helyére na de a lényeg hogy ez nektek még beleférne? Végülis teljesen őszinte volt hozzám és ezt felvállalta előttem mert szeret.

Mit gondoltok?

2015. jan. 28. 21:44
1 2 3
 11/22 Bence_ ***** válasza:

Neked kell érezned, hogy elfogadod e így.

Bátor, hogy őszinte veled. Hiszen félhet a lépésedtől.

2015. jan. 28. 21:53
 12/22 anonim válasza:
Egyébként nem az a lényeg, hogy élvezi, vagy nem, hanem, hogy ilyen szar sztorival áll elő, hogy elmondja, hogy megcsal, és te elhiszed
 13/22 anonim ***** válasza:
te beteg vagy..
 14/22 anonim ***** válasza:
Tehát nálad az őszinteség minden hibát feledtet? Ééééérdekes ember lehetsz. Amúgy teljesen felesleges jártatni a pofánkat, te elfogadtad azt a tényt, hogy a barátnőd más férfiakkal van, és te ezt elnézed. Innentől kezdve, ha te ezt megbocsátod, nincs értelme válaszolnunk.
2015. jan. 28. 21:54
 15/22 anonim ***** válasza:
kamu
2015. jan. 28. 21:57
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy (ha ez egyáltalán igaz történet) minek tetted ezt ide ki ha te már döntöttél a felől hogy neked ez így jó hogy másokkal szexel a csajod pénzért és még "szeret téged". De! ha tényleg szeretne akkor nem csinálná ilyen egyszerű. Bár szerintem lehet neked itt már akármit írni akkor is megvéded még ha nem is érdemli meg!
2015. jan. 28. 22:06
 17/22 vatafak válasza:
legalább te is döntögetnéd a fizetős némbereket, te se élveznéd agyban...de legalább nem kéne bealázódni egy 'elvisz engem nyaralni' szánalomba,
2015. jan. 28. 22:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy a te döntésed. Mindenesetre valóban bátor, hogy ezt így elmondta.
2015. jan. 28. 22:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Normális embernek ez nagyon nem fér bele.
2015. jan. 28. 22:48
 20/22 anonim ***** válasza:

Te nem vagy férfi.

Egy igazi férfi megmondta volna hogy ezt hagyja abba, mert ezzel megalázza magát.

Téged meg az izgat hogy elvisz álmaid helyére? Keresd már meg a tököd valahol.

Én a barátnőd helyében lennék dobnálak téged. Még te kérdezed hogy belefér? Jó hogy nem te futtatod...

2015. jan. 28. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!