Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ezt megengednétek a barátnőtöknek ha szeretnétek még belefér?
AZ igazság az hogy 1 hóapja vagyunk együtt de régebbről ismerem viszont vagy néha el eltűnik így délután vagy néha este és most bevallotta nekem hogy mellékesként szokott férfiakat vállalni támogatásért cserébe de neki ez semmit nem is jelent és nem is élvezni agyban teljesen kikapcsol és nem is ott van és engem szeret mert belémszeretet viszont ezt még úgy most abbahagyni nem szeretné mert elég jövedelmező és amiket mondott tényleg sokat keres meg ebből elvinne engem nyaralni is most álmai helyére na de a lényeg hogy ez nektek még beleférne? Végülis teljesen őszinte volt hozzám és ezt felvállalta előttem mert szeret.
Mit gondoltok?
Neked kell érezned, hogy elfogadod e így.
Bátor, hogy őszinte veled. Hiszen félhet a lépésedtől.
Te nem vagy férfi.
Egy igazi férfi megmondta volna hogy ezt hagyja abba, mert ezzel megalázza magát.
Téged meg az izgat hogy elvisz álmaid helyére? Keresd már meg a tököd valahol.
Én a barátnőd helyében lennék dobnálak téged. Még te kérdezed hogy belefér? Jó hogy nem te futtatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!