Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ezt megengednétek a barátnőtöknek ha szeretnétek még belefér?
AZ igazság az hogy 1 hóapja vagyunk együtt de régebbről ismerem viszont vagy néha el eltűnik így délután vagy néha este és most bevallotta nekem hogy mellékesként szokott férfiakat vállalni támogatásért cserébe de neki ez semmit nem is jelent és nem is élvezni agyban teljesen kikapcsol és nem is ott van és engem szeret mert belémszeretet viszont ezt még úgy most abbahagyni nem szeretné mert elég jövedelmező és amiket mondott tényleg sokat keres meg ebből elvinne engem nyaralni is most álmai helyére na de a lényeg hogy ez nektek még beleférne? Végülis teljesen őszinte volt hozzám és ezt felvállalta előttem mert szeret.
Mit gondoltok?
Szal egy prostival jársz? xD
Hát nézd, ha valaki nem szerelmes egy ilyen csajba, és belefér neki, akkor végülis az ő dolguk :D
dehát nem hazudott és őszintén elmondta elémállt vállalva ezzel hogy bármi is lesz és szerintem az őszinteségnél nincs fontosabb nagyon becsülendőnek gondolom azért ő egy nagyon egyenes lány és igen már beleszerettem nem prostituált mert egy zöldségesnél dolgozik csak becsúszik egy két ilyen is mert van az interneten hírdetése és nem csak a szex miatt vagyok vele
Megbízom benne annyira hogy tudjam biztos nem élvezi legalábbis ezt érzem főleg ezekután hogy ilyen bátran bevallotta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!