Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még belefér megbocsájtanál?
Több mint 7 hónapja vagyunk együtt, távkapcsolat. Náluk soha nem voltam, nem vállalt fel egyszer se, életkörülményei elmondása alapján nagyon is jó, nem amiatt... De nemtud rá magyarázatot adni, ráadásul 3 hónapja egyik napról a másikra teljesen felszívódott... Azóta csak neten beszélgetünk, történtek vele dolgok komolyabb betegség, kórházi kezelés miegymás, de ettől függetlenül lett volna bőven lehetőségünk...
Emiatt sokat gyűlölködtünk, leszarva éreztem magam... Most bejelentette szombat meglátogat... Én mondtam neki most ne, most én mondom ezek után, hogy ne találkozzunk, ahogy eddig ő utasított el... De nem tudom jövőt illetően mi legyen... Leszart végül is 3 hónapig, fel soha nem vállalt ha úgy vesszük... de elvileg szeret...
És így működött egy kapcsolat ??
Én már kb 3 hónapja nem foglalkoznék az illetővel.
25/F
A távkapcsolatokkal csak a problémák vannak.
Mindenesetre én szakítanék, és olyannal ismerkednék,aki közel lakik. Nem vagyok a távkapcsolatok híve.
Tehát 7hónapja vagytok együtt, mínusz 3 hónap,magyarul 4hónapja vagytok együtt :D
M1 szerintem ez nem fog mukodni,de ez az en véleményem.
Ez nem kapcsolat, zárjátok le.
Szerintem egyébként nem kellett volna vissza utasítanod a találkát. Jöjjön csak el hozzád és beszéljétek meg a dolgokat. Szerintem az segítene tisztán látni a dolgokat.
De ha 100%-ig biztos vagy benne, hogy nem akarod folytatni, akkor felesleges találkozni.
Lesz*rt, szeret? Hány éves vagy? Igaz a hülyeség nem korhoz kötött!
Lesed a kegyét? Miből vagy te? Mert büszkeséged "0"!
17/L
Szerethetsz valakit attól függetlenül, hogy kiszorítód az életedből és egy ideig vagy akár nagyon sok ideig, ez is változó kinek mi a sok...
Ez nem hülyeség, ez tény, hogy nem foglalkozott velem, durván mondva leszart, de tudom, hogy valójában szeret, csak érdekes ez a szituáció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!